Динамо програло СК Дніпро-1 в номінальному домашньому поєдинку (0:3). Рахунок і огляд матчу 2 туру чемпіонату України 2022/23 – на «Футбол 24».

Обидві команди переживили важкі поєдинки серед тижня, зазнавши розгромних поразок у єврокубках. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – СК Дніпро-1 на «Футбол 24», стартував о 17:00. Цією грою суперники відкривали для себе сезон УПЛ 2022/23. Луческу втратив Циганкова і вирішив зробити ставку на Микиту Кравченку, повністю оновивши правий фланг. Кияни перемагали спортклубівців завжди, крім одного разу (поразка імені орендованого дніпрянам Супряги), але цього разуь все пішло не так.

Перший удар ми побачили на 3 хвилині. Кравченко, який несподівано вийшов у старті замість Кендзьори, м’яко накинув ідеально на голову Буяльському. Воротар гостей з величезними проблемами парирував удар прямо по центру. Шепелєв цікаво задумував у розріз — Бєсєдін не відразу зреагував, а міг вириватися на ударну позицію у воротарському. Поганенька поперечна передача Кравченка. Снаряд ще й назад пішов. «Чому, чому!» – на весь стадіон лунає крик від Луческу. Сидорчук з меж воротарського пробивав після штрафного від Шапаренка. Дуже невлучно.

Попов виграв силову боротьбу в Довбика, але пошкодив при цьому плече. Тільки повернувся Денис у склад після попереднього пошкодження, як змушений покидати поле. Сирота вийшов на 13 хвилині. Багато грубощів з боку дніпрян. Дістається також Кравченку та Сироті. Кравченко знову непоганим пасом знайшов Буяльського у штрафному. Віталія підвів кепський прийом. Широко комбінують динамівці. Не вистачає тільки останнього пасу.

Трохи сумбуру в центрі поля, і Довбик виривається на оперативний простір. Тут, щоправда, виростає Забарний. Як професор, Ілля не дає себе обіграти один в один, показуючи про недаремний інтерес таємничого лондонського клубу. Шепелєв увімкнув бразильський режим. Володимир накрутив кількох суперників у чужому штрафному, а потім впав. Суддя вважає, що це симуляція і жовта картка динамівцю. Перший удар дніпрян на 31 хвилині. Бланко зібрав біля себе опонентів і віддав. Гуцуляк бив у кут – Бущан виручає. Забарний перериває небезпечний простріл з лівого краю, ледь не зрізавши у власні ворота.

Після розіграшу кутового від Шапаренка Дубінчак подав, Сирота виграв повітря. Снаряд опустився на поперечину. Буяльський влучає в плече Сватку. Принаймні так вважає головний арбітр. Тут ще й відстань між гравцями була дуже близькою. Без пенальті в будь-якому разі. З’являється простір на правому фланзі Динамо. Лише відчайдушний підкат Шапаренка зриває удар метрів з 10. Однак на 43 хвилині СК Дніпро-1 забив з кутового. Піхальонок розіграв з партнером і м’яко подав. Сарапій увірвався у воротарський і в падінні з льоту дуже ефектно розстріляв Бущана.

Почали виникати діри в обороні динамівців. Гуцуляк з меж штрафного завершує ще одну атаку в перехідній фазі. Повз ближній кут, але момент хороший. Створив його, до слова, все той же Піхальонок. Бусанелло бігав за своєю жовтою весь тайм. Дочекався за фол проти Сидорчука, який різкіше зіграв на випередження. У Динамо менше ударів загалом (3:5) та влучних спроб зокрема (1:3). Після того пострілу Буяльського на 3 хвилини можна згадати хіба що шанс Сироти. Загалом рівні гра, суперник просто був ефективнішим. Нагадуємо, що СК Дніпро-1 ніколи не перемагав Динамо на виїзді (3 поразки).

https://football24.ua/ukrayina_tag50819/