Головний тренер Наполі Лучано Спаллетті змушений був відповідати на питання щодо ймовірного приходу зіркового португальця.

Останнім часом з’явилися нові чутки про можливість переходу 37-річного португальця в неаполітанський клуб. У зворотному напрямку начебто повинен вирушити Віктор Осімхен – лідер атак «партенопейців».

«Футболка Роналду в моїй колекції? Її хотів би кожен (Спаллетті – знаний колекціонер футболок – прим.). Будь-який тренер хотів би попрацювати з ним. Ми говоримо про гравця, який виграв кілька Ліг чемпіонів, який забив більше за всіх, який може бути на будь-якій ділянці поля і який самостійно вирішує проблеми. Що б не сталося, для мене це не проблема.

Де Лаурентіс сказав мені, що він не отримував жодних пропозицій. Я вважаю, що важко реалізувати щось подібне за кілька днів до закриття трансферного вікна.

Що стосується Осімхена, то Віктор – чудовий футболіст. Для таких гравців ринок завжди відкритий. Власник великого клубу може прокинутися в будь-який день і вирішити підписати його. Осімхен – топ-гравець, і повинен бути головним героєм», – цитує Спаллетті AS.