Екс-чемпіон світу американець Стів Каннінгем поділився своїм прогнозом щодо можливого поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між британцем Тайсоном Ф’юрі (32-0-1, 23 КО) та українцем Олександром Усиком (20-0, 13 KO).

«Для того щоб перемогти достроково в нашому бою, Ф’юрі довелося утримувати мене, щоб я став нерухомим. Таким же чином він зупинив Уайлдера, у якого кардіо не на високому рівні. Зростання Усика 6 футів 3 дюйма, як і у мене, але у нього приголомшлива витривалість і він дуже рухливий. Усик краще за мене. Він лівша, абсолютний чемпіон в першій важкій вазі».

«Є дві причини, чому я віддаю перемогу Усик в бою з Ф’юрі. По-перше, це робота ніг, яка на неймовірному рівні. По-друге, його рух, мозок, його боксерський менталітет зашкалюють, а також у нього дуже велика сила духу. Усик прийде туди і буде все це використовувати. Я не думаю, що Ф’юрі дозволять робити те, що він робив в бою зі мною або Уайлдером, а саме валиться на своє суперника, щоб позбавити його сил. Якщо Тайсон буде валитися на Усика, то його в результаті дискваліфікують. Ось чому я кажу, що Усик переможе в цьому бою».