Шанувальники київського Динамо прокоментували у соціальних мережах виліт улюбленої команди з Ліги чемпіонів після поразки у плей-офф кваліфікації від португальської Бенфіки з рахунком 0:5 за сумою двох матчів.

Учора київське Динамо на виїзді поступилося португальській Бенфікі на стадії плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів з рахунком 0:3 і припинило боротьбу у турнірі.

Уболівальники київського клубу по-різному відреагували на виліт своєї команди із розіграшу головного єврокубкового турніру Європи.

Dashaggs: «Потрібно було Циганкова з травмою випустити, краще б грав, ніж Бесєдін».

Blyatdarklingw: «Ну, це ні в які ворота. Хіба не можна випустити Ваната зі старту? Ну скільки вже матчів Бесєдін в основі, стільки матчів він прое***ся і скільки матчів він сповнений нуля

Давайте скинемося вже Динамо по 5 гривень на нормального нападника, чи що. Дякую, що до ЛЧ із божою допомогою не потрапили. Чи не рівень Динамо. Нехай грають у Лізі Європи чи десь там. Хоча окуляри будуть якісь».

Bratan_tiger: «Пацани та дівчата, де петиція про усунення Бесєдіна Артема Юрійовича з основного складу ФК Динамо Київ?

Заборона в’їзду на територію позиції форварда терміном до кінця професійного контракту із вищезазначеним місцем працевлаштування».