Поєдинок у Варшаві між українським бійцем ММА Богданом Гнідком та польським бійцем Даміаном Пивоварчиком закінчився, не встигнувши до ладу розпочатися. Українець ефектно відправив у нокаут суперника вже на п’ятій секунді бою.

Лише п’ять секунд знадобилося українському бійцю ММА Богдану Гнідку, щоб оформити свою перемогу над суперником із Польщі Даміаном Пивоварчиком. Після привітання поляк завдав українцеві лоу-кік, після чого потужний удар праворуч від Гнідка просто повалив Пивоварчика на ринг. Поки рефері вирішив зупинити поєдинок, український боєць встиг ще кілька разів ударити свого опонента.

Цей нокаут у виконанні українця дозволив йому встановити новий рекорд у KSW – це організація, яка займається проведенням боїв ММА на території Польщі. Попередній рекорд зі швидкості перемоги у поєдинку було встановлено поляком Лукашем Юрковським у далекому 2004 році. Тоді він відправив свого суперника до нокауту на 9-й секунді бою.

Поєдинок між Гнідком та Пивоварчиком пройшов у рамках гала-концерту, який влаштувала у столиці Польщі організація. Для українського бійця ця перемога стала вже дев’ятою у професійній кар’єрі. Досі Богдан Гнідко не має в активі жодної поразки. Для представника Польщі цей нокаут став третім у кар’єрі. Цікаво, що всі свої перемоги український боєць здобув виключно в першому раунді кожного бою.