Бос Динамо Ігор Суркіс дорікнув ветеранам, які нахапали жовтих карток і не змогли зіграти у першому матчі кваліфікації ЛЧ проти Бенфіки (0:2).

«З тих матчів, які ми провели у кваліфікації Ліги чемпіонів, гра з Бенфікою мені сподобалася найбільше. Хоч у нас були помилки, але з Бенфікою ми створили стільки моментів, скільки не створювали в попередніх матчах відбору.

Але у футболі перемагає той, хто реалізовує свої шанси. Бенфіка – дуже класна команда з добре поставленою грою та технічними футболістами. Проти них дуже важко грати. У першому матчі за рахунку 0:0 у Циганкова був гарний момент, але Вітя не забив. Потім ми припустилися двох помилок і пропустили необов’язкові голи.

Відсутність Сидорчука і Гармаша? Вони припустилися невиправданої помилки в матчі зі Штурмом. Вважаю, що вони просто підвели команду. Якщо від Гармаша це можна було очікувати, то від нашого капітана я такого не очікував. У тій ситуації не треба було втручатися та отримувати жовту картку, знаючи, що в нього вже є. Динамо дуже не вистачало Сидорчука у матчі з Бенфікою. На сьогоднішній день у нас більше немає такого гравця», – сказав Суркіс