Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті підтвердив інформацію про те, що півзахисник мадридської команди і національної збірної Бразилії Каземіро хоче продовжити кар’єру в «Манчестер Юнайтед».

«Я розмовляв з Каземіро, він хоче отримати новий виклик. Клуб це розуміє, поважаємо його рішення. Він хоче піти, ніхто не буде намагатися його переконати. Я поважаю Каземіро і вислухав його бажання.

Переговори тривають, завтра він не зіграє проти «Сельти». Нічого ще офіційно не підтверджено, але так, Каземіро має намір залишити команду. У нас вже є для нього заміна, ми підписали Чуамені, він був одним з найкращих на ринку. Також у нас є Кроос і Камавінга», – сказав Анчелотті на прес-конференції.

Повідомляється, що «червоні дияволи» вже погодили з Каземіро контракт на чотири роки з зарплатою в 18 мільйонів євро на рік. Очікується, що «Реал» заробить на трансфері бразильського хавбека 70 мільйонів євро.

У минулому сезоні на рахунку Каземіро 1 гол і 4 асисти в 48 матчах за «Реал» у всіх турнірах.

Трансферна вартість 30-річного бразильця оцінюється в 40 мільйонів євро. Його контракт з «Реалом» розрахований до літа 2025 року.