Футбол

Динамо – Бенфіка: УЄФА призначив арбітра на матч ЛЧ

УЄФА оголосив склад суддівської бригади на перший поєдинок плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/23 Динамо Київ – Бенфіка.

Усі арбітри представляють Німеччину. Головним рефері буде Фелікс Цвайєр. Його асистенти – Стефан Лупп, Марко Ахмюллер. Четвертим арбітром призначений Свен Яблонські, інформує офіційний сайт київського клубу.

«Відмазки вже готові»: Леоненко оцінив шанси Динамо на прохід Бенфіки “Відмазки вже готові”: Леоненко оцінив шанси Динамо на прохід Бенфіки

Як і на попередньому етапі кваліфікації, у раунді плей-офф буде система VAR. За це відповідатимуть Бастіан Данкерт і Харм Осмерс.

Цвайєр обслуговував поєдинок Україна – Боснія і Герцеговина (1:1) у відборі на ЧС-2022. Та гра відбулася 12 жовтня 2021 року на Арені Львів, а «синьо-жовті» вперше не змогли виграти офіційний матч у Львові. Також 41-річний німець судив матч ЛЧ Шахтар – Аталанта, після якого отримав низку претензій від українців. З киянами Фелікс Цвайєр перетинався одного разу – у 2016-му судив матч Ліги чемпіонів проти Бешикташа (1:1).

Цікаво, що у 2004-му арбітра відсторонювали на кілька місяців за участь у поєдинку з фіксованим результатом. Однак, це не завадило йому регулярно отримувати призначення на єврокубкові матчі.

Поєдинок Динамо – Бенфіка стартує 17 серпня о 22:00 за київським часом. Матч-відповідь – 23 серпня. Переможець вийде у груповий турнір ЛЧ, а команда, що програє, продовжить євросезон у Лізі Європи.

 

Editor

Recent Posts

Забарний може отримати престижну нагороду в Борнмуті

Український центральний захисник Ілля Забарний претендує на престижну нагороду в англійському "Борнмуті". Напередодні стало відомо…

7 минут ago

Менеджер Усика висловився про бій проти Ф’юрі

Егіс Клімас, менеджер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика, поділився…

26 минут ago

УАФ може заробити на трансферах Мудрика і Луніна

Українська асоціація футболу може отримати гроші від трансферів Михайла Мудрика та Андрія Луніна. Про це…

46 минут ago

Леоненко прокоментував трансферні чутки навколо Довбика

Колишній гравець "Динамо" та збірної України Віктор Леоненко поділився думками щодо останніх трансферних новин навколо…

1 час ago

Квитки на матч Шахтар — Динамо розпродано за лічені хвилини

На матч 27-го туру УПЛ між донецьким "Шахтарем" та київським "Динамо" було продано всі доступні…

1 час ago

Український тренер очолив відомий іноземний клуб

Український тренер Юрій Гура офіційно став новим очільником молдовського "Шерифа". Про це напередодні повідомила пресслужба…

2 часа ago