Бокс

Промоутер розповів про незвичні здатності Усика

Егіс Клімас, менеджер володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, упевнений у тому, що його клієнт максимально добре підготувався до другого бою проти британця Ентоні Джошуа.

«Я чув, що Усик feel, very feel. Я тільки вчора повернувся з Дубая, де закінчив тренувальний табір. Усик готовий. Важко сказати, що відбувається у нього в голові, але він дуже сильний, дуже старанно тренується – пропливає 10 кілометрів, проїжджає 100 кілометрів на велосипеді, проводить під водою 4 хвилини та 40 секунд без повітря. Я гадаю, що він дуже добре готовий.

Важко сказати, чи Джошуа буде небезпечнішим. Все покаже ринг. Я впевнений, що Джошуа вивчав Усика. Вони вже ділили ринг упродовж 12 раундів. Вони знають одне одного. Буде цікаво.

Я ніколи не даю прогнозів, але сподіваюся, що цього разу Усик зупинить Джошуа», – сказав Клімас в інтерв’ю ютуб-каналу iFL TV.

Реванш Олександр Усик – Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня у Джидді. У першому бою українець впевнено виграв за очками.

Editor

Recent Posts

Леоненко висловився про заяву Суркіса щодо Шапаренка

Віктор Леоненко поділився думками щодо нещодавньої гучної заяви президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса щодо півзахисника…

3 минуты ago

Ярмоленко наблизився до рекорду Шацьких в УПЛ

Правий вінгер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко став на крок ближчим до рекорду Максима Шацьких в…

23 минуты ago

Шахтар назвав найкращого гравця команди у квітні

Став відомий найкращий гравець у складі донецького "Шахтаря" протягом квітня. Напередодні "Шахтар" провів голосування серед…

43 минуты ago

Леоненко оцінив шанси збірної України на Євро-2024

Колишній гравець "Динамо" та збірної України Віктор Леоненко поділився думками щодо шансів команди Сергія Реброва…

1 час ago

Скандальний легіонер Динамо пішов з європейського клубу

Скандальний форвард Жерсон Родрігес, який належить київському "Динамо", покинув братиславський "Слован". Про це стало відомо…

1 час ago

Гравець збірної України висловився про вирішальний матч чемпіонату світу

Нападник збірної України з хокею Віктор Захаров поділився очікуваннями від матчу чемпіонату світу проти Литви.…

2 часа ago