Categories: Новини

Легендарні українці завершили кар’єру

Лідери збірної України з фігурного катання Олександра Назарова та Максим Нікітін оголосили про завершення кар’єри. Про це кожен із них повідомив у своєму Instagram:

«Максим і я працювали у парі майже 20 років! Це були чудові часи. Багато було веселих моментів, багато разів було тяжко і навіть боляче! Але всі ці 20 років все одно були найкращі! Ми завжди виступали насамперед для глядача. Нам завжди хотілося показати вам нові елементи, і ми завжди намагалися зробити наші програми веселими та цікавими!

Ми дуже вдячні всім, хто був з нами на цьому довгому шляху. І дякую всім тим, хто нас підтримував і допомагав! За такий довгий час таких людей було дуже багато. І дякую всім усім уболівальникам. Без вас ми не змогли б нічого.

Ми вирішили закінчити нашу спортивну кар’єру. Але ми не хочемо закінчувати із фігурним катанням! Ми дуже хочемо продовжувати працювати і радувати вас, але вже не як спортсмени!

Зазначимо, що останніми змаганнями харківського дуету є чемпіонат світу-2022 у Монпельє (Франція), де Олександра та Максим посіли 16-те місце у ритм-танці, після чого знялися перед вільною програмою.

Проте виступ українців став найяскравішою подією дня. Вони виступали під хіт Джамали «1944» та пісню «Ой у лузі червона калина». Назарова та Нікітін отримали величезну порцію підтримки з трибун, у тому числі з величезною кількістю української симв

Editor

Recent Posts

Коваль прокоментував нічию Зорі в матчі проти Полісся

Тренер луганської "Зорі" Юрій Коваль висловився про нічию в матчі УПЛ проти житомирського "Полісся". Попри…

29 минут ago

Пушич висловився про матч Шахтаря проти Динамо

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич поділився думками щодо прийдешнього матчу проти київського "Динамо". Одним…

49 минут ago

Мессі побив два рекорди в одному матчі

У матчі проти "Нью-Йорк Ред Буллз" аргентинський форвард Ліонель Мессі встановив два рекорди MLS. Подвиг…

1 час ago

Верес здобув вольову перемогу над Минаєм у 27-му турі УПЛ

Рівненський "Верес" обіграв "Минай" у заключному поєдинку 27-го туру української Прем'єр-ліги. Програма 27-го туру УПЛ…

1 час ago

Сікан розповів, що нового Пушич дав Шахтарю

Нападник донецького "Шахтаря" Данило Сікан висловився про головного тренера команди Марино Пушича. Після непростого початку…

2 часа ago

Ф’юрі висловився про прийдешній бій проти Усика

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі поділився думками щодо прийдешнього поєдинку…

2 часа ago