Футбол

Петраков відвідав Шахтар на зборах у Словенії

Донецький Шахтар перебуває на тренувальному зборі у Словенії. «Гірники» розташувалися на базі місцевої Федерації футболу у місті Брдо, тут цієї весни готувалася до відбіркових ігор ЧС-2022 національна збірна України.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков продовжує вояж тренувальними таборами клубів УПЛ. Цього разу він завітав до Шахтаря у Словенії.

У нинішньому Шахтарі багато моїх вихованців – чемпіонів світу U-20. Я з ними поспілкувався – говорив, що такий шанс отримали. Вони дуже ображались, що не грали до цього, були бразильці. Вони були на других ролях – зараз все в їхніх руках, ногах, головах. Якщо зараз проявлять себе – вперед. Побажав їм успіху, – сказав Петраков.

Коуч національної команди розповів, що відвідує тренування українських клубів, аби почерпнути щось нове для себе. Також головний керманич збірної України оцінив шанси Шахтаря у новому сезоні.

«Розумію, як важко Ігорю Йовічевічу, теж його підтримав. Він дуже добре тримається, молодець. Чому відвідав тренування Шахтаря? Бо я завжди вчусь. Завжди ходжу на тренування – побачити щось у головного тренера. Був в Динамо Луческу, в Ігоря – мені дуже сподобалось в обох. Я вчусь все життя.

Щодо шансів Шахтаря у цьому сезоні… Знаю, що вони ще хочуть підсилитись. Це справа тренера – не можу прогнозувати. Можу тільки побажати, щоб все у них вийшло. Буде дуже тяжко, але це й для збірної добре, що гратимуть українці, для мене добре», – додав тренер.

Editor

Recent Posts

Названі найкращі гравець та тренер 27-го туру УПЛ

Стали відомі найкращі гравець та тренер 27-го туру української Прем'єр-ліги. Напередодні УПЛ провела голосування за…

20 минут ago

ОК «Захід» прокоментував ситуацію з можливою мобілізацією гравця Хуста

Оперативне командування "Захід" відреагувало на інформацію про потрапляння до ТЦК футболіста першолігового "Хуста" Миколи Сираша.…

40 минут ago

Лунін зустрівся з президентом Реала

Воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін зустрівся з президентом клубу Флорентіно Пересом. Напередодні Перес зустрівся з…

60 минут ago

Сабо зробив вибір між Леоненком та Мілевським

Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився думками щодо заочної суперечки між Віктором Леоненком та Артемом…

1 час ago

В Хусті прокоментували ситуацію з потраплянням гравця команди в ТЦК

Головний тренер першолігового "Хуста" Володимир Циткін висловився про ситуацію з потраплянням гравця команди Миколи Сираша…

2 часа ago

Шахтар здійснив перший літній трансфер

Донецький "Шахтар" підписав воротаря ковалівського "Колоса" Кіріла Фесюна. Про це повідомляє журналіст Віктор Вацко. За…

2 часа ago