Футбол

Наставник Штурма після поразки озвучив рецепт, як пройти Динамо

Головний тренер австрійського колективу Крістіан Ільцер поділився своїми думками щодо поразки від Динамо (0:1) у першому поєдинку третього раунду кваліфікації ЛЧ.

«Ми не недооцінювали Динамо. Але ми не додали на полі того динамізму, який продемонстрували проти Зальцбурга. У нас були хороші 20 хвилин, за які ми повинні були вийти вперед.

Я знаю, що Динамо також є великим фаворитом, говорив про це на передматчевій пресконференції. Все було абсолютно добре до 0:1. Гол, який ми пропустили, нас збентежив. Динамо показало тоді контроль і клас, але не стало небезпечним. Кияни намагалися уповільнити гру у 2-му таймі та закрити простір, щоб дати нам відчуття володіння м’ячем. Але вони чекали на контратаки.

Нам не вистачило якості, динамізму та свіжості, щоб грати в обороні. Ми хочемо виправити цей результат, і я знову чекаю від киян компактної гри. Ми продовжуємо вірити в сенсацію. Динамо виявилося ефективнішою командою в плані хороших моментів. Ми знали, як нам потрібно виступити проти киян, але сьогодні нам це не вдалося. Але це була аж ніяк не погана гра. Я можу правильно оцінити розстановку сил», – цитує Ільцера Kleine Zeitung.

Нагадаємо, матч-відповідь між українською та австрійською командами запланований на 9 серпня. Переможець пари гратиме за путівку в груповий етап ЛЧ з тріумфатором дуелі Бенфіка – Мітьюлланд.

Editor

Recent Posts

Скрипник відреагував на першу перемогу на чолі Металіста 1925

Головний тренер харківського "Металіста 1925" Віктор Скрипник прокоментував перемогу над полтавською "Ворсклою" в УПЛ. У…

6 часов ago

Андрій Лунін став чемпіоном Іспанії разом із Реалом

Український воротар Андрій Лунін став чемпіоном Іспанії в складі мадридського "Реала". В суботу "Реал" офіційно…

7 часов ago

Челсі опублікував нарізку дій Мудрика на тренуваннях

Прес-служба лондонського «Челсі» опублікувала нарізку дій 23-річного українського вінгера Михайла Мудрика на тренуваннях. «Слідом за Мишком по…

10 часов ago

Довбик зрівняв рахунок у матчі Жирона — Барселона (відео)

Український нападник «Жирони» Артем Довбик забив у матчі Ла Ліги проти «Барселони». Довбик відзначився черговою…

10 часов ago

Краснопір — про гол у ворота ЛНЗ: «Слава Богу, що м’яч влетів у сітку»

Автор переможного голу в матчі 27-го туру УПЛ між "Оболонню" та "ЛНЗ" (1:0) Ігор Краснопір…

11 часов ago

Проблема Барселони: 30 мільйонів, що сидять на лавці

Цього літа Барселона планує відправити нападника Вітора Роке в оренду, щоб прискорити його адаптацію до…

11 часов ago