Футбол

Динамо створило гучну сенсацію в Лізі чемпіонів

У середу, 27 липня, в рамках матчу-відповіді 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів турецький «Фенербахче» приймав київське «Динамо».

Перший матч команд у Польщі завершився з рахунком 0:0, а у Туреччині «Динамо» у важкому поєдинку перемогло з рахунком 2:1.

Турки з атак розпочали матч, мали кілька можливостей і навіть влучили у штангу зі штрафного, але відкрити рахунок не змогли.

Український клуб терпів і намагався вибігати в контратаки, однак у другому таймі турки знову підняли темп і знову пішли вперед атакою за атакою.

Киянам по ходу гри допомогло вилучення – Юксек заробив дві жовті картки та залишив поле, а «Динамо» одразу скористалося своєю перевагою, коли Буяльський влучним ударом завершив простріл від Кендзери.

«Фенербахче» навіть у меншості продовжив атакувати, спочатку не забивши пенальті (сейв Бущана), а наприкінці все ж таки дотиснувши команду Луческу — Салаї головою вбив круглого в сітку воріт Бущана після помилки українського голкіпера і перевів гру в додатковий час.

В овертаймі вже «Динамо» почало грати з позиції сили, з огляду на той факт, що турки продовжували догравати у меншості.

Кияни двічі потрапляли у штангу, а на 114-й хвилині реалізували свою більшість – Караваєв сильним ударом після прострілу приніс «Динамо» путівку до наступного раунду кваліфікації.

«Фенербахче» – «Динамо» – 1:2

Голи: Салаї, 88 – Буяльський, 57, Караваєв, 114.

«Фенербахче»: Байиндир, Кадіоглу, Тіссеран (Лінкольн, 85), Солої, Осаї-Семюел, Кахведжі (Мор, 46; Брума, 77), Юкчек, Вілліан (Новак, 95), Россі, Валенсія, Кінг.

«Динамо»: Бущан, Дубінчак (Вівчаренко, 106), Попов, Забарний, Кендзера (Караваєв, 91), Шапаренко, Сидорчук (Андрієвський, 106), Буяльський, Вербич (Ванат, 38), Циганков, Бесєдін.

Editor

Recent Posts

Кабаєв висловився про боротьбу Динамо за чемпіонство УПЛ

Півзахисник київського "Динамо" Владислав Кабаєв поділився думками щодо боротьби команди за золоті медалі УПЛ. За…

18 минут ago

Агент Довбика відповів на заяву адвоката про скандал із трансфером Довбика в Жирону

Олексій Люндовський, агент нападника Артема Довбика, відповів на заяву адвоката Євгена Кузьміна про скандал із…

38 минут ago

Максимов висловився про поразку Дніпра-1 від Динамо

Головний тренер "Дніпра-1" Юрій Максимов поділився думками щодо поразки київському "Динамо" в УПЛ. У суботу…

58 минут ago

Відомі нові деталі скандалу з трансфером Довбика в Жирону

З'явилися нові подробиці скандальної історії з трансфером українського нападника Артема Довбика до іспанської "Жирони". Напередодні…

1 час ago

Відомо, скільки часу може пропустити Миколенко через травму

З'явилися нові подробиці стосовно нещодавньої травми захисника "Евертона" та національної збірної України Віталія Миколенка. Миколенко…

2 часа ago

Відомо, скільки тепер можуть заробляти українські арбітри

З'явилася інформація стосовно можливого підвищення зарплат українських футбольних арбітрів. Минулого тижня пожвавилися розмови стосовно фінансової…

2 часа ago