Футбол

Фенербахче – Динамо: де дивитися матч-відповідь Ліги чемпіонів

Київське Динамо зіграє у Стамбулі матч-відповідь 2-го кваліфікаційного раунду ЛЧ проти Фенербахче.

Матч Фенербахче – Динамо стартує 27 липня о 20:00. «Футбол 24» проведе текстову онлайн-трансляцію гри. Перша зустріч команд у польській Лодзі завершилася нульовою нічиєю.

Гра Фенербахче – Динамо буде транслюватися на кабельному телебаченні. Дивитися онлайн також можна лише на OTT-платформі Сетанта Спорт (app.setantasports.com). Спочатку потрібно зареєструватися. Перегляд матчу знову буде безкоштовним. Водночас його не покажуть на телеканалах Setanta Sports та Setanta Sports+, які доступні для перегляду за платною підпискою, зокрема, на MEGOGO. Трансляція відбудеться тільки в окремому додатку Сетанти.

Також матч транслюватиметься на телеканалі 2+2 (із 15-хвилинною затримкою) та в записі – через 20 хвилин після завершення матчу – на телеканалі Динамо ТБ.

У заявку київського Динамо на стамбульське протистояння потрапили 24 футболісти Динамо оголосило склад на доленосний матч Ліги чемпіонів проти Фенербахче – є лише одна помітна втрата . У списку, зокрема, не знайшлося місця нападнику Владиславу Супрязі.

Нагадаємо, що переможець дуелі в третьому раунді кваліфікації ЛЧ 2022/23 зіграє з австрійським Штурмом. Команда, що програє, опуститься в Лігу Європи.

Editor

Recent Posts

Мілевський дав прогноз на чемпіонську боротьбу між Шахтарем та Динамо

Колишній нападник "Динамо" Артем Мілевський поділився думками щодо боротьби за золоті медалі в УПЛ. За…

13 минут ago

Марлон Гомес прокоментував свій хет-трик у матчі проти Чорноморця

Півзахисник донецького "Шахтаря" Марлон Гомес висловився про свій хет-трик у матчі проти одеського "Чорноморця". Марлон…

33 минуты ago

Ексчемпіон світу висловився щодо свого позитивного допінг-тесту

Колишній тимчасовий чемпіон WBC у легкій вазі Раян Гарсія відреагував на новини про свій позитивний…

53 минуты ago

Провідний гравець Чорноморця відреагував на розгромну поразку від Шахтаря

Півзахисник одеського "Чорноморця" Артур Авагімян прокоментував поразку від донецького "Шахтаря" в УПЛ. В середу "Чорноморець"…

1 час ago

Футболіст Зорі зазнав важкої травми

Півзахисник луганської "Зорі" Денис Нагнойний зазнав непростої травми. Про це повідомляє Telegram-канал "ТаТоТаке". За інформацією…

2 часа ago

В Дніпрі-1 висловилися щодо чуток про відставку Максимова

Комерційний директор "Дніпра-1" В'ячеслав Фрідман відповів на чутки про відставку Юрія Максимова з посади головного…

2 часа ago