Футбол

Сильний європейський клуб переманює гравця збірної України

Журналіст і коментатор Віктор Вацко прокоментував інтерес Аякса до Миколи Матвієнка.

Нещодавно стало відомо, що захисник збірної України може перейти в Аякс, якщо той продасть Лісандро Мартінеса в Манчестер Юнайтед чи Арсенал. Вацко вважає, що трансфер Матвієнка є доволі реальним.

«Матвієнко дійсно є в шорт-листі амстердамського Аякса на позицію лівого центрального захисника. В цьому питанні все буде залежати від того, чи продасть Аякс свого основного гравця на цій позиції – Лісандро Мартінеса, яким цікавляться Манчестер Юнайтед і Арсенал. Ціна питання – 50 млн євро. Матвієнко замість Мартінеса – це форматна заміна. Далі слово за Шахтарем.

Шанси на те, що Шахтар погодиться продати Матвієнка, є. У Миколи висока зарплата. Зараз він є одним з найбільш високооплачуваних гравців Шахтаря. У Шахтаря на цей момент економічно не все слава богу. Це може бути плюсом для Матвієнка і його можливого трансферу у європейський клуб.

Але це тільки шорт-лист Аякса. Він не виходив з офіційною чи будь-якою іншою пропозицією щодо Матвієнка», – зазначив Вацко у програмі Вацко On Air.

Нагадаємо, контракт Матвієнка з Шахтарем чинний до літа 2025 року. Окрім «гірників», 26-річний захисник на правах оренди раніше виступав за Ворсклу і Карпати.

Editor

Recent Posts

Світоліна та Костюк — у топ-20 рейтингу WTA

Стали відомі позиції українських тенісисток в оновленому світовому рейтингу від WTA. Напередодні WTA оприлюднила оновлений…

7 минут ago

Судаков розповів про очікування від матчу проти Динамо

Півзахисник донецького "Шахтаря" Георгій Судаков поділився думками щодо прийдешнього матчу проти київського "Динамо". Одним із…

27 минут ago

Ф’юрі зробив заяву про Усика

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі висловився про свого майбутнього суперника…

47 минут ago

Бенфіка Трубіна втратила шанси на чемпіонство Португалії

Лісабонська "Бенфіка" з Анатолієм Трубіним у складі зазнала поразки в нещодавньому матчі чемпіонату Португалії. В…

1 час ago

Григорчук відреагував на другу поразку Чорноморця Шахтарю за тиждень

Головний тренер одеського "Чорноморця" Роман Григорчук підбив підсумки матчу 27-го туру УПЛ проти донецького "Шахтаря".…

1 час ago

Кабаєв прокоментував перемогу Динамо над Колосом в УПЛ

Півзахисник київського "Динамо" Владислав Кабаєв висловився про нещодавню перемогу над "Колосом" в УПЛ. У неділю…

2 часа ago