Футбол

Український зрадник має проблеми з трансфером з московського клубу

Представник Бокума Себастьяна Шиндзілоца відповів на інтерес клубу до українського захисника московського Динамо Івана Ордеця. Він зазначив, що на даний момент він не може коментувати цю тему.

“На жаль, мене не можна запитувати про Івана Ордеця. Ми не можемо коментувати будь -яку інформацію про цього гравця”, – сказав Шиндзілорц.

Іван Ордець провів минулого сезону-2012/2022 19 матчів у всіх турнірах, в яких він забив один гол і отримав три жовті картки. Останній офіційний матч Івана в Динамо була грою з Петербургом Зеніт 12 грудня 2021 року. Раніше з’явилася інформація, що футболіст також зацікавлений у Базелі.

Після початку війни Ордець не грав за “біло-голубих”, але був помічений на клубному корпоративі у кінці сезону, де танцював і радів. Іван Ордець виступає за московський клуб із 2019 року. За цей час він провів 62 матчі, у яких відзначився 5 разів. Динамо посіло третю сходинку в минулому сезоні РПЛ.

Центрбек є вихованецм донецького Шахтаря. За “гірників” в УПЛ відіграв 63 гри і забив 4 голи. Також віддавався до оренди в ФК Маріуполь. На його рахунуц 1 гол в 12 поєдинках за збірну України.

ФК Бохум в минулому сезоні фінішував на 13-й сходинці в Бундеслізі.

Editor

Recent Posts

Футболіст Минаю висловився про свого скандального одноклубника

Півзахисник "Минаю" Тимур Кораблін поділився думками щодо лівого вінгера команди Владислава Вакули. Цієї зими Вакула,…

3 часа ago

Динамо назвало претендентів на звання найкращого гравця квітня

Стали відомі претенденти на отримання звання найкращого гравця квітня в складі київського "Динамо". Напередодні пресслужба…

4 часа ago

Гравець Минаю висловився про виступи команди за керівництва Шарана

Півзахисник "Минаю" Тимур Кораблін поділився спогадами про гру команди за керівництва Володимира Шарана. "Минай" розпочав…

6 часов ago

Сестри Еберг висловилися про рішення Стіни Нільссон покинути біатлон

Шведські біатлоністки Ханна і Ельвіра Еберг висловилися про рішення олімпійської чемпіонки в лижних гонках Стіни…

6 часов ago

Легіонер Динамо прокоментував свою травму

Данський півзахисник Міккель Дуелунд, який належить київському "Динамо", поділився інформацією щодо своєї нещодавньої травми. Напередодні…

6 часов ago

Лунін — у старті Реала на півфінал Ліги чемпіонів проти Баварії

Український воротар Андрій Лунін потрапив до стартового складу мадридського "Реала" на матч 1/2 фіналу Ліги…

7 часов ago