Футбол

Новачок суперника Динамо по Лізі чемпіонів зробив гучну заяву

Новачок турецького «Фенербахче» Брума розповів, що думає про матчі своєї команди проти київського «Динамо» у рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

«Треба робити все поетапно. Зараз ми знаходимося на стадії передсезонної підготовки. Наступний етап — це матч із київським «Динамо» у кваліфікації Лізі чемпіонів. І тому нам потрібно вичавити максимум із передсезонної роботи.

Вся наша увага буде зосереджена на цій грі. «Фенербахче» хоче бути в Лізі чемпіонів, і це дуже важливо для команди, гравців та вболівальників. Думаю, ми зможемо цього досягти, якщо працюватимемо разом.

Кожен гравець хоче бути у Лізі чемпіонів. Це чудова мотивація і для клубу, і для гравців, і для вболівальників. «Фенербахче» треба знову повернутися до Ліги чемпіонів. Наші фанати мають знову стати щасливими. Ми працюємо для цього зараз. Сезон буде довгим, тож треба думати про найближчі матчі», — цитує вінгера клубна прес-служба.

Нагадаємо, перший матч між «Динамо» та «Фенербахче» пройде 20 липня в польській Лодзі, а через тиждень команди зіграють у Стамбулі.

Editor

Recent Posts

Менеджер Усика висловився про його бій проти Ф’юрі

Егіс Клімас, менеджер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика, поділився…

19 минут ago

В Дніпрі-1 висловилися щодо боротьби за «бронзу» УПЛ

Комерційний директор "Дніпра-1" В'ячеслав Фрідман поділився думками щодо боротьби команди за бронзові медалі УПЛ. Після…

39 минут ago

Леоненко висловився про заяву Суркіса щодо Шапаренка

Віктор Леоненко поділився думками щодо нещодавньої гучної заяви президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса щодо півзахисника…

59 минут ago

Ярмоленко наблизився до рекорду Шацьких в УПЛ

Правий вінгер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко став на крок ближчим до рекорду Максима Шацьких в…

1 час ago

Шахтар назвав найкращого гравця команди у квітні

Став відомий найкращий гравець у складі донецького "Шахтаря" протягом квітня. Напередодні "Шахтар" провів голосування серед…

2 часа ago

Леоненко оцінив шанси збірної України на Євро-2024

Колишній гравець "Динамо" та збірної України Віктор Леоненко поділився думками щодо шансів команди Сергія Реброва…

2 часа ago