Футбол

«Патріот» Тимощук знову отримав порцію критики з Батьківщини

Наймолодший футбольний агент Європи Олег Авдиш поділився думкою про Анатолія Тимощука, який продовжив працювати у «Зеніті» після початку повномасштабної російсько-української війни.

«Треба відверто сказати, що Толік – це яскравий приклад лжепатріотизму, який виходив з українським прапором і найголосніше кричав «Слава Україні». Він найголосніше радів перемозі у фіналі Ліги чемпіонів, у якому він не провів жодної хвилини.

Він є прикладом людини, яка зрадила свою батьківщину, яка зрадила свою сім’ю, як писали ЗМІ, його батько пішов у тероборону Луцька. Він обрав найдурніше, що можна було вибрати у такій ситуації – гроші.

Якщо ти дивився моє звернення до російських агентів та гравців на початку війни, то тоді, на той момент, я їм сказав, що у вас ще є час і шанс, але тоді всі нормальні висловилися, зараз уже ні.

Толік? Він чорт. Я вважаю, що це найкоротша характеристика. Але в нашому футболі ще залишилися ті, хто з ним багато фотографувався та обіймався, були друзями. Я вважаю, що треба їм поставити питання, що вони думають про Тимощука. Для мене він чорт», — сказав Авдиш.

Editor

Recent Posts

Шахтар назвав найкращого гравця команди у квітні

Став відомий найкращий гравець у складі донецького "Шахтаря" протягом квітня. Напередодні "Шахтар" провів голосування серед…

44 секунды ago

Леоненко оцінив шанси збірної України на Євро-2024

Колишній гравець "Динамо" та збірної України Віктор Леоненко поділився думками щодо шансів команди Сергія Реброва…

21 минута ago

Скандальний легіонер Динамо пішов з європейського клубу

Скандальний форвард Жерсон Родрігес, який належить київському "Динамо", покинув братиславський "Слован". Про це стало відомо…

41 минута ago

Гравець збірної України висловився про вирішальний матч чемпіонату світу

Нападник збірної України з хокею Віктор Захаров поділився очікуваннями від матчу чемпіонату світу проти Литви.…

1 час ago

Промоутер Ф’юрі висловився про бій британця проти Усика

Френк Воррен, промоутер чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф'юрі, поділився думками…

1 час ago

У Вересі відповіли на звинувачення Лавриненка проти клубу

Президент рівненського "Вереса" Іван Надєїн відповів на нещодавні заяви колишнього головного тренера команди Сергія Лавриненка.…

2 часа ago