Футбол

Агента Ярмоленка звинуватили у співпраці з окупантами

Український футбольний агент Олександр Панков розкритикував свого колегу по цеху Вадима Шаблія, звинувативши його у співробітництві з росіянами.

«Вечірня історія від Панкова про колаборантів в українському футболі. Місяць тому Вадим Шаблій заявив, що він і його компанія «ProStar» припиняють співпрацю з Росією та російськими партнерами.

І ось Вадимчик оголошує підписання контракту молодого футболіста Зорі Артема Лєгостаєва у «24-у лігу Фінляндії», у клуб під назвою Кемі Кінгс.

У колаборації з ким? Звісно ж із «орчою» компанією «DRAFTMEPRO» з Москви. Вони люб’язно обмінюються в Instagram інформацією про підписання футболіста, репостять і перерепостять один одного. А тепер питання: коли Шаблій припинить пиз*діти? Коли його футболісти зрозуміють, що Вадим за рускій мір і не припинить співпрацювати із РФ? Як цей хлопець у період воєнного стану 3 тижні тому перетнув кордон? Можливо, як Шаблій – по інвалідності (меніск).

Я сподіваюсь, що за півроку Артем не отримає російський паспорт і не поїде грати в «оркостан», – написав Панков на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, з компанія Шаблія представляє інтереси більшості гравців збірної України. Зокрема Андрія Ярмоленка, Руслана Маліновського, Віталія Миколенка, Миколи Шапаренка, Сергія Сидорчука, Тараса Степаненка та багатьох інших.

Editor

Recent Posts

Колишній суперник Усика дав прогноз на бій українця проти Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Тоні Белью поділився очікуваннями від бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.…

2 часа ago

Віттоцці розповіла про проблеми з гвинтівкою в день завоювання «золота» на ЧС-2024

Володарка «Великого кришталевого глобуса», бронзовий призер ОІ-2022, італійська біатлоністка Ліза Віттоцці розповіла, що перед індивідуальною…

2 часа ago

Шахтар — володар Кубка України 2023/24

Донецький "Шахтар" мінімально обіграв полтавську "Ворсклу" у фіналі Кубка України. Перший розіграш Кубка України після…

4 часа ago

Мудрик — у старті Челсі на матч проти Брайтона

Український вінгер Михайло Мудрик зіграє в стартовому складі лондонського "Челсі" в найближчому матчі. Незадовго до…

4 часа ago

Ворскла — Шахтар 1:2 (відео голу)

Полтавська "Ворскла" скоротила відставання від донецького "Шахтаря" у фіналі Кубка України проти донецького "Шахтаря". На…

4 часа ago

Ворскла — Шахтар 0:2 (відео голу)

Донецький "Шахтар" збільшив свою перевагу над полтавською "Ворсклою" у фіналі Кубка України. На 55-й хвилині…

5 часов ago