Футбол

Луческу отримав варіант у Європі: що вирішив тренер

Головний тренер Динамо Мірча Луческу заявив, що не планує покидати київський клуб в умовах повномасштабного російського вторгнення до України.

В інтерв’ю румунським ЗМІ Луческу підтвердив, що отримував пропозицію від Фенербахче, проте в нинішній ситуації навіть не розглядає можливість відходу з Динамо.

Румунський наставник відзначив, що його контракт з киянами розрахований до 2024 року, хоча минулого року повідомлялося про його продовження до 2023-го.

«Чи покину я Динамо влітку? У мене контракт до 2024 року, і я не можу покинути команду в цьому хаосі. У мене є пропозиції, дуже серйозні… Була пропозиція від Фенербахче. Але на даний момент все це неактуально», — зізнався Луческу.

«Я не можу покинути Динамо в нинішній ситуації. Ні за що на світі. Це було б проявом боягузтва. До того ж, я пройшов через усе в футболі, у тому числі через війни. Але у мене ніколи не було ситуації, коли я міг би грати в єврокубках без матчів у чемпіонаті. Мені потрібен важливий матч щотижня».

Луческу очолив Динамо у 2020 році. Під його орудою кияни виграли чемпіонат, Кубок і Суперкубок України, а також двічі грали в груповому раунді Ліги чемпіонів.

Editor

Recent Posts

Забарний може отримати престижну нагороду в Борнмуті

Український центральний захисник Ілля Забарний претендує на престижну нагороду в англійському "Борнмуті". Напередодні стало відомо…

12 минут ago

Менеджер Усика висловився про бій проти Ф’юрі

Егіс Клімас, менеджер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика, поділився…

31 минута ago

УАФ може заробити на трансферах Мудрика і Луніна

Українська асоціація футболу може отримати гроші від трансферів Михайла Мудрика та Андрія Луніна. Про це…

51 минута ago

Леоненко прокоментував трансферні чутки навколо Довбика

Колишній гравець "Динамо" та збірної України Віктор Леоненко поділився думками щодо останніх трансферних новин навколо…

1 час ago

Квитки на матч Шахтар — Динамо розпродано за лічені хвилини

На матч 27-го туру УПЛ між донецьким "Шахтарем" та київським "Динамо" було продано всі доступні…

2 часа ago

Український тренер очолив відомий іноземний клуб

Український тренер Юрій Гура офіційно став новим очільником молдовського "Шерифа". Про це напередодні повідомила пресслужба…

2 часа ago