Футбол

Динамо вирішило долю зіркових футболістів

Президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів про те, яким бачить трансферну роботу клубу у літнє вікно в аспекті потенційного продажу лідерів команди.

«Щоб будувати команду на перспективу, фінанси завжди потрібні. Час такий, що хотілося б зберегти команду. Так, може, хтось і піде. Наприклад, була хороша пропозиція щодо Миколенка, ми його відпустили. 20 мільйонів – це хороша пропозиція для клубу. Якщо будуть пропозиції щодо якихось двох-трьох наших гравців, ми теж їх відпустимо, але це не означає, що я готовий сьогодні розпродати команду».

«Мене звинувачували у тому, що я вивожу команду, щоб її розпродати. Цього не сталося. Я навіть не намагався це робити. Щоб усунути всі чутки, скажу: команда не розпродається. За окремими футболістами, якщо будуть пропозиції (той же Циганков, наприклад), і вони влаштовуватимуть три сторони: покупця, продавця та самих гравців, ми розглянемо їх. Але мають бути пропозиції».

«Але є інший варіант. Можна ж розпродати команду. Циганков, припустимо, коштує 20-25 мільйонів, а мені запропонують 5 і я погоджуся – це означає, що я розпродаю команду. Я не на базарі, я не розпродаю товар, як то кажуть. Але мова про футболістів, а це живі люди, і я хочу, щоб їм було добре», — сказав Суркіс.

Editor

Recent Posts

В Зорі прокоментували нічию з Оболонню в УПЛ

Асистент головного тренера луганської "Зорі" Младен Бартулович поділився думками щодо матчу 26-го туру УПЛ проти…

19 минут ago

Христич прокоментував другу перемогу збірної України на чемпіонаті світу

Головний тренер збірної України з хокею Дмитро Христич поділився думками щодо перемоги над Нідерландами на…

40 минут ago

В Колосі прокоментували зміну головного тренера

Віцепрезидент ковалівського "Колоса" Володимир Генінсон висловися про нещодавні зміни на тренерському містку команди. Після матчу…

60 минут ago

Ф’юрі відзначився заявою про бій проти Усика

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі висловився про бій проти Олександра…

1 час ago

Лунін може піти з Реала цього літа

З'явилися нові подробиці стосовно майбутнього українського воротаря Андрія Луніна в складі мадридського "Реала". Протягом багатьох…

2 часа ago

Шацьких відреагував на перемогу Динамо над Дніпром-1 в УПЛ

Колишній нападник київського "Динамо" Максим Шацьких поділився думками щодо перемоги над "Дніпром-1" в УПЛ. У…

2 часа ago