Футбол

Українські футболісти змушені шукати звичайну роботу

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко поділився думкою щодо можливості проведення чемпіонату України під час війни.

«У цій ситуації хлопцям потрібно залишатися професіоналами та підтримувати форму, наскільки це можливо. На запитання «коли розпочнеться новий чемпіонат», мабуть, наразі ніхто не може відповісти. Найголовніше, щоб закінчилася війна, і тільки тоді ми зможемо розпочати чемпіонат.

Експрес-чемпіонат у лютому-березні на заході України? Думаю, що в лютому ми вже не знайдемо футболістів, вони будуть числитися тільки на папері, тому що дуже складно самостійно підтримувати повноцінну форму і більшість просто не має такої можливості.

Футболіст – це професія, чим раніше відновиться ігровий процес, тим раніше вони зможуть заробляти гроші та годувати свої сім’ї. Знаю, що багато футболістів шукають альтернативу заробітку та розглядають не футбольні, альтернативні варіанти працевлаштування.

Ці хлопці не з «Інгульця», наші поки що терплять. У першій та другій лізі більше 50 відсотків футболістів шукають роботу, щоби прогодувати сім’ї, а деякі вже працюють», — сказав Лавриненко.

Editor

Recent Posts

Любенович оцінив шанси Минаю залишитися в УПЛ

Головний тренер "Минаю" Желько Любенович оцінив перспективи команди на те, щоб залишитися в УПЛ. За…

4 минуты ago

Максимов розповів про труднощі Дніпра-1 навесні

Головний тренер "Дніпра-1" Юрій Максимов поділився деталями проблем, з якими зіткнулася команда. Весняна частина сезону…

24 минуты ago

Ф’юрі заявив про неприпустимість перемоги Усика над ним

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі висловився про прийдешній бій проти…

44 минуты ago

Любенович розкритикував гравців Минаю після поразки Вересу

Головний тренер "Минаю" Желько Любенович прокоментував поразку команди в нещодавньому матчі УПЛ проти рівненського "Вереса".…

1 час ago

Відома турнірна таблиця УПЛ після 27-го туру

Стала відома турнірна таблиця української Прем'єр-ліги після матчів 27-го туру. З 4 по 6 травня…

1 час ago

Шандрук прокоментував перемогу Вереса над Минаєм в УПЛ

Виконувач обов'язків головного тренера рівненського "Вереса" Олег Шандрук висловився про перемогу над "Минаєм" у нещодавньому…

2 часа ago