Футбол

Динамо невдовзі повернеться до Києва: так вирішив Луческу

Мірча Луческу зізнався, що був би не проти, якби домашні ігри Динамо в ЛЧ пройшли в Польщі.

“Одразу після благодійного матчу з „Легією“ я сказав президенту клубу Ігореві Суркісу, що було б добре зіграти наші єврокубкові матчі тут, у Польщі.

Польща – відмінне місце для таких матчів. Тут чудова футбольна атмосфера, а головне, у Польщі зараз багато українців. Звичайно, краще було б грати у Києві, але якщо це виявиться неможливим, гратимемо у Польщі. Упевнений, що багато українських уболівальників прийшли б на такі матчі, і ми б почували себе як удома. Це було б дуже важливим як для «Динамо», так і для України.

У якому саме польському місті ми можемо проводити свої єврокубкові матчі? У Польщі багато чудових стадіонів – це велика країна. Упевнений, що тут зможуть грати свої єврокубкові матчі і «Динамо», і «Шахтар» (раніше повідомлялося, що і «Шахтар» працює над варіантом проведення своїх домашніх єврокубкових матчів наступного сезону на території Польщі, — прим.ред.).

Але, як я вже казав, найкраще було б грати у Києві. Крім того, я запропонував президенту клубу, щоб ми розпочали підготовку до сезону саме у Києві. Щоб показати, що ми не боїмося. Але якщо самі матчі проводити там буде неможливо, ми хочемо грати у Польщі. І кваліфікаційні матчі, і груповий етап, якщо вдасться туди вийти“, – сказав Луческу у коментарі польському виданню SportoweFakty.

Нагадаємо, свій шлях у Лізі чемпіонів наступного сезону «Динамо» розпочне з 2-го кваліфікаційного раунду. Перші матчі цієї стадії відбудуться 21 липня.

Editor

Recent Posts

Різник висловився про фінал Кубка України проти Ворскли

Воротар донецького "Шахтаря" Дмитро Різник поділився думками щодо прийдешнього фіналу Кубка України проти полтавської "Ворскли".…

1 минута ago

Жирона з Циганковим і Довбиком поступилася Вільярреалу в Ла Лізі

"Жирона" з Віктором Циганковим та Артемом Довбиком у складі програла "Вільярреалу" в нещодавньому матчі Ла…

2 минуты ago

Президент Реала дав обіцянку Луніну

З'явилися нові деталі стосовно майбутнього українського воротаря Андрія Луніна в складі мадридського "Реала". Напередодні в…

21 минута ago

Пушич розповів про настрій Шахтаря перед фіналом Кубка України

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич поділився думками щодо готовності команди до фіналу Кубка України.…

41 минута ago

На ЧС-2024 з хокею сталася грандіозна сенсація

Збірна США з хокею зазнала сенсаційної поразки від команди Словаччини на чемпіонаті світу 2024 року,…

1 час ago

29-річний боксер помер під час першого професійного бою

У неділю, 12 травня, в Лондоні відбувся вечір боксу в «Harrow Leisure Centre». Він завершився…

2 часа ago