Футбол

Мудрика сватають до мадридського Реалу

Екс-тренер збірної України Йожеф Сабо вважає, що півзахиснику Шахтаря Михайлу Мудрику не варто розмінюватися на середняків, а треба йти одразу у топ-клуб.

«Ми бачили, як він грав за Шахтар у Лізі чемпіонів. Він молодець, він підвищив свій клас до такого рівня (і ще зростатиме), що має грати за основний склад збірної.

Тому що у нього є всі якості: швидкість є, з м’ячем дуже м’яко працює, поле бачить. І найголовніше, що він не лише атакує, а й добре захищається. Так що він молодець, він росте.

Я думаю, що він довго не затримається у Шахтарі, бо хтось його викупить обов’язково. За ним уже стежать клуби з Англії, Італії. Але я хочу йому порадити не йти у другорядний клуб. Він має поїхати або в Манчестер Сіті, або в Ліверпуль, або в Манчестер Юнайтед. Можливо, Реал Мадрид. Ось такі команди», – сказав Сабо у коментарі програмі «Футбол NEWS».

Нагадаємо, Мудрик феєрично провів дебютний поєдинок за збірну України проти менхенгладбаської Борусії, відзначившись голом. Про бажання підписати українця раніше заявляли англійський Брентфорд, німецький Байєр, французький Ланс, португальська Бенфіка та італійський Мілан.

Editor

Recent Posts

Український голкіпер забив фантастичний гол через поле

17-річний голкіпер Максим Воронов зіграв у матчі Атлетіко Паранаенсе проти Парани СТС. Це був поєдинок…

4 минуты ago

Долганський розкритикував гравців Ворскли після поразки Металісту 1925

Головний тренер полтавської "Ворскли" Сергій Долганський поділився думками щодо поразки команди від харківського "Металіста 1925"…

39 минут ago

В Жироні хочуть зробити Довбика найкращим бомбардиром Ла Ліги

Головний тренер "Жирони" Мічел назвав завдання команди на завершальний етап сезону. В суботу "Жирона" забезпечила…

1 час ago

Спортивний лікар дав оцінку травмі Маліновського

Спортивний лікар Дмитро Бабелюк прокоментував ситуацію з травмою півзахисника "Дженоа" та збірної України Руслана Маліновського.…

2 часа ago

Український тренер дав прогноз на виступи збірної на Євро-2024

Відомий український тренер Олександр Бабич поділився очікуваннями від виступів національної збірної України у фінальній частині…

2 часа ago

Жирона з Довбиком та Циганковим відібралася до Ліги чемпіонів

Іспанська "Жирона", яку представляють Артем Довбик та Віктор Циганков, забезпечила собі виступи в Лізі чемпіонів…

3 часа ago