Легендарний український боксер Олександр Усик став володарем особняка під Києвом, де оселився разом зі своєю великою родиною.

Українцю дуже подобається те, що у нього у дворі ростуть фрукти, ягоди, про що він неодноразово розповідав журналістам.

Так, вони вирішили дізнатися, де саме мешкає український боксер. Це вдалося зробити журналістам програми «Викриття».

У розслідуванні йдеться, що боксер широкими кроками вступив в «багате» життя і кілька років тому вже роз’їжджав на позашляховику Лексус, а недавно його помітили на автомобілі Тесла. Також журналісти відзначають, що Усик любить брендові речі.

У нього вийшло забрати сім’ю з окупованого Сімферополя в орендовану квартиру в Києві. Тепер же сім’я живе у власному заміському будинку.

У реєстрі прав на власність зазначено, що будинок Усика знаходиться в селищі Ворзень, яке знаходиться в 40 км від Києва.

Тут серед соснового лісу багато санаторіїв, дитячих таборів і спа-центрів, а також нових забудов котеджів.

Саме в кварталі з кольоровими будинками і знаходиться житло спортсмена. Ділянка — 8 соток, особняк майже на 300 квадратних метрів — те, що потрібно для великої родини, адже боксер багатодітний батько. Сім’я виховує двох синів і дочку.

Для дітей на задньому дворі стоїть гірка і гойдалка, а ще журналісти побачили справжній колодязь — як у фільмах про богатирів.

Зараз вартість такого будинку становить 300 тисяч доларів, але є і бюджетні варіанти. Тому якихось 15 хвилин від міста — і ви вже на українському курорті релаксуєте у власному будинку відпочинку.