Минулої осені Олександр Усик (19-0, 13 KO) влаштував майстер-клас, перебоксувавши Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) та відібравши у нього пояси IBF/WBO/WBA у суперважкій вазі (понад 90,7 кг).

Дехто вважає, що війна в Україні не дасть йому зосередитися на підготовці до реваншу, але сам українець стверджує, що все навпаки.

«Ті, хто мене знає, іноді називають мене „Містер Фрост“. Я можу відключатися від певних речей, які заважають досягати мети. Але те, що відбувається зараз у мене вдома, це дуже сильно мене мотивуватиме у залі. І щодня, вставаючи рано-вранці, після молитви, мене мотивує те, що я маю допомогти своїм людям, своїй країні… порадіти», — запевнив Усік у коментарі Blockasset.

Він запевнив, що «трохи додасть» з кожним новим компонентом у бою проти Ентоні, і отримуватиме задоволення в рингу, тому що любить боксувати і все ще ставиться до цього заняття, як до спорту.

Відповідаючи на запитання, чому досі не підписано документів на реванш, він зазначив, що зараз «переглядаємо контракт, чи все там нормально».

«Я думаю, що найближчим часом буде оголошення про підписання контракту», — розповів Олександр.

Він відмовився обговорювати тему місця проведення поєдинку та закликав почекати, поки все оголосять офіційно. Він запланований на 23 липня.