Віталій Миколенко звинуватив концерн «Воєнторг ДіСі» та його директора у привласненні бронежилетів для українських військових.

Про це футболіст збірної України й «Евертона» повідомив на своїй сторінці у Instagram.

«Кому війна, кому мать рідна. Ця організація і ця людина наварюються на крові наших бійців, і я гадаю, що такі люди стають в один ряд з вбивцями нашої країни», — написав гравець.

Цей нелюд звернувся до військової частини і сказав що доставить безкоштовно бронежилети і каски воїнам які відправляються на схід, тільки попросив зробити сертифікат, щоб не платити податки на таможні. Все зробили, і після цього він сказав: «якщо хочете отримати, платіть мені гроші». Зараз це екіпірування буде продаватись на прилавках їхнього магазину. Я не хочу щоб такі скотини і бл**і ходили спокійно по нашій землі.

Будь ласка, запам’ятайте цих людей і організацію. Інформація перевірена», — написав Миколенко.

В організації «Воєнторг ДіСі» відповіли на звинувачення Миколенка, опублікувавши пост в Instagram, при цьому закривши коментарі.

«До чого ж бувають дріб’язкові, підлі, гнилі люди… Нещодавно не дали ми знижку та не обслужили без черги одного горе-блогера (хлопці, черга буває не тільки жива, а й на онлайн-замовлення) з роздутим его і купою підписників , а у відповідь отримали брудний бездоказовий пост від цього персонажа. Стало трохи сумно від усвідомлення того, скільки добра робить наша організація, допомагаючи нашій армії та країні, але все-таки знаходяться непорядні особини, які через свої шкурні інтереси намагаються очорнити нас.

В одному ця істота викликає повагу — свою обіцянку він дотримав», — сказано в заяві.