Футбол

Динамо може отримати бонус за виступи «молодого Шевченка»

Форвард Динамо Владислав Супряга, який на правах оренди виступає за генуезців, все ще має шанси принести киянам додатковий прибуток.

«Італійці кажуть, що тренер Супрягу хвалить, але не випускає на поле. Я впевнений, що Влад не зіграє у чотирьох матчах, тому що у його контракті є пункт, згідно з яким, якщо українець вийде у п’яти матчах цього сезону, то Динамо отримає бонус.

За моєю інформацією – це 100 тисяч євро. Якщо говорити серйозно, то зі спортивного погляду це дивно. Сампдорія грає із двома форвардами. Це Капуто 1987-го року народження та Квальярелла 1983-го року. Коли одному з дідусів треба відпочити, то на поле виходить не Супряга, а гравець, який прийшов із Асколі з Серії Б і номінально є хавбеком.

Тобто це не та ситуація, коли ти можеш говорити, що був найшвидшим на тренуваннях або пробіг якийсь тест найкраще. Супряга зіткнувся з тими ж проблемами, які були у нього в Динамо. Це невпевненість у собі, комунікація. Потрібно адаптуватися, вивчити мову. Куражу, який був у перший місяць, недостатньо.

Ситуація з контрактом Супряги така, що Сампдорія може взяти його в оренду ще на рік, а потім викупити. Але опцiї обов’язкового викупу там немає. Тобто Сампа не продовжуватиме його оренду», – сказав журналіст Михайло Співаковський у програмі «ТаТоТаке».

Editor

Recent Posts

Легіонер Вереса оцінив рівень УПЛ

Нападник рівненського "Вереса" Марко Мрвальєвич оцінив поточний рівень української Прем'єр-ліги. Напередодні Мрвальєвич заявив, що на…

16 минут ago

Промоутер Ф’юрі розповів про його фізичну форму перед боєм проти Усика

Френк Воррен, промоутер чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф'юрі, висловився про…

36 минут ago

Назаренко висловився про нічию в матчі Полісся — Зоря

Лівий вінгер житомирського "Полісся" Олександр Назаренко підбив підсумки матчу 27-го туру УПЛ проти луганської "Зорі".…

56 минут ago

На фронті загинув дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики Олександр Пєлєшенко

Дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики Олександр Пєлєшенко загинув на російсько-українській війні. Трагічну звістку напередодні…

1 час ago

Відомий тренер оцінив подальші перспективи Дніпра-1

Відомий український тренер Олег Федорчук висловився про подальше майбутнє "Дніпра-1". В ЗМІ періодично з'являються повідомлення…

2 часа ago

Легіонер Вереса оцінив шанси команди залишитися в УПЛ

Нападник рівненського "Вереса" Марко Мрвальєвич поділився думками щодо шансів команди залишитися в УПЛ. "Верес" є…

2 часа ago