Футбол

Сезон дограти не вийде: названо чемпіона України з футболу

Стало приблизно зрозуміло, яким чином буде розподілено місця у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги, оскільки турнір навряд чи буде дограно.

Як розповів виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів, у разі виникнення надзвичайних ситуацій – фінальною таблицею стане та, яка була на момент зупинення.

«У всякому разі, остаточне рішення за клубами. Ми також не залишаємо надії, що нам вдасться дограти сезон. Незважаючи на те, що ситуація в центральних та західних регіонах трохи стабілізувалася, ризик все одно існує.

Щодня лунають повітряні тривоги. А більшість стадіонів у Західній Україні стали притулком для біженців. Принаймні це будуть збори клубів, на яких це питання розглядатиметься. Існує проблема з логістикою. Житловий фонд у Західній Україні дуже перенасичений. Знайти житло для команд – дуже тяжко», — повідомив Дикий.

Перед початком війни перше місце у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги зінмал «Шахтар», який випереджає «Динамо» на два очки.

 

Editor

Recent Posts

Ребров порівняв тренерську роботу в клубі та збірній

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров порівняв роботу в збірній та в клубі. Після…

9 минут ago

Реал встановив грандіозний історичний рекорд за участі Луніна

У вівторок, 14 травня, "Реал" на своєму полі обіграв "Алавес" із рахунком 5:0 у матчі…

30 минут ago

Ребров назвав склад збірної України на червневий збір

Став відомий склад національної збірної України на прийдешній збір у червні. Перед стартом Євро-2024 збірна…

58 минут ago

Миколенко назвав переможця бою Усик — Ф’юрі

Захисник "Евертона" та національної збірної України Віталій Миколенко поділився очікуваннями від бою між Олександром Усиком…

1 час ago

Шахтар готовий викласти купу грошей за результативного форварда

Керівництво донецького «Шахтаря» вже спланувало літню трансферну кампанію. Першим новачком чемпіонів України мав стати результативний…

1 час ago

Долганський висловився про боротьбу Ворскли за збереження прописки в УПЛ

Виконувач обов'язків головного тренера полтавської "Ворскли" Сергій Долганський поділився думками щодо завдань команди наприкінці сезону.…

1 час ago