Футбол

Майже весь колектив українського клубу пішов захищати Україну від росіян

Безпрецедентний випадок стався в Івано-Франківську. Майже весь колектив з Першої ліги пішов захищати Україну від росіян.

Одразу 14 футболістів Прикарпаття, а також тренери клубу склали присягу на вірність українському народові й вступили до лав Збройних сил, інформує Футбол News.

Півзахисник Василь Цюцюра прокоментував рішення команди: «Був страх не те що служити, був страх не заважати, бо тут професіонали своєї справи. Вони добре знають, чим займатися. Це як взяти в професіональну команду футболіста з району, він лише заважатиме. Це так само, як взяти футболіста в армію, який нічого не вміє. Саме це трохи стримувало – не бути тягарем.

Але коли нам військовий комісар пояснив, що нас будуть поступово готувати, дадуть ази та покажуть, як тримати зброю, воювати та захищати Україну, то ми ухвалили рішення вступити в ЗСУ. Нас вже познайомили з автоматом: навчили розбирати, чистити та стріляти. Все поступово. Потроху несемо службу».

До слова, Прикарпаття завершило осінню частину сезону Першої ліги у середині турнірної таблиці (7 сходинка). Весною кампанія не відновилась через нахабне повномасштабне вторгнення росіян.

Editor

Recent Posts

Срна зізнався, чому вподобав ганебний пост Кафу з російським прапором

Спортивний директор «Шахтаря» Даріо Срна нещодавно в Instagram вподобав пост з російським прапором від ексгравця збірної Бразилії…

1 час ago

Санкції в дії: збірну Росії з футболу не допустять на ЧС-2026 та Євро-2028

Російський футбольний союз (РФС) змирився з міжнародною ізоляцією. Втім, країна-терорист сподівається незабаром повернутися у світовий…

2 часа ago

Невдаха фіналу Ліги чемпіонів у Києві залишить Ньюкасл

Голкіпер Лоріс Каріус, якого багато хто запам'ятав за помилками у київському фіналі Ліги чемпіонів, в…

3 часа ago

Довбик забив гол у ворота Лас Пальмас (відео голу)

З другої спроби, але забив. Артем Довбик продовжує очолювати гонку бомбардирів в Іспанії Лас пальмас…

3 часа ago

Срна: Нормальним росіянам зараз дуже важко

Директор "Шахтаря" Даріо Срна взявся шукати "хароших руських". Повідомляє сайт Sportanalytic.com. Він стверджує, що й на території ворога…

5 часов ago

Челсі Мудрика загрожує зняття очок за порушення фінансового регламенту АПЛ

Челсі майже напевно отримає покарання у вигляді зняття очок за порушення правил фінансової стабільності АПЛ. З моменту…

6 часов ago