Олександр Усик почав готуватися до бою з Ентоні Джошуа та попередив, що пішов у “інформаційний пост”. Про це боксер повідомив 7 квітня Благовіщення Пресвятої Богородиці.

— Я приступив до безпосередньої підготовки до поєдинку… Прошу ваших молитов і підтримки, щоб з максимальною віддачею підготуватися до поєдинку, щоб гідно виконати життєвий спортивний послух, покладений на мене Богом, а через нього прославити нашу невдачу Україну та подарувати всім вам гарний поєдинок! Все буде БОГ, все буде ЛЮБОВ, все буде УКРАЇНА! – написав Усік у своєму Інстаграмі.

Для пост-ілюстрації боксер обрав фото з предстоятелем Української православної церкви митрополитом Онуфрієм. Олександр Усік зазначив, що глава УПЦ «абсолютно ясно і зрозуміло дав оцінку всьому, що відбувається, назвавши речі своїми іменами».

Бій Усика з Джошуа має пройти наприкінці червня. У вересні 2021 року українець переміг чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBО у Лондоні. Новий бій був під питанням, оскільки на початку нападу Росії на Україну Олександр Усік вступив у тероборону у Києві.