Київське «Динамо» веде підготовку до серії товариських поєдинків, які будуть зіграні на підтримку України, яка бореться за свою незалежність проти російських окупантів.

Гравці столичного клубу провели 5 квітня відразу два тренування. Перед другим заняттям Мірча Луческу взяв слово, щоб мотивувати своїх підопічних на майбутні поєдинки. Румунський фахівець поставив у приклад гравцям «біло-синіх» українських солдатів.

«Якщо українські солдати героїчно борються на полі бою, то ви зобов’язані це робити на футбольному! Заради України і свого народу!

Вони (суперники — прим.) вийдуть битися проти вас так, ніби це офіційний матч в Лізі чемпіонів», — наводить слова Луческу офіційний сайт «Динамо».

Нагадаємо, вже 12 квітня відбудеться перший благодійний поєдинок, в якому «Динамо» Київ зіграє проти варшавської «Легії». Всі зароблені кошти з цих матчів будуть переведені на допомогу Україні.

Всі товариські матчі «Динамо» будуть показані в ефірі українських та європейських телеканалів. До проекту будуть також залучені зірки українського мистецтва.