Український чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик (19-0, 13 КО) заявив, що телебаченню не можна вірити.

Боксер зазначив, що сам отримує інформацію з першоджерел, а телевізор не дивиться вже багато років.

«На тренуваннях мені допомагає зосередитись молитва. Я також вивчаю психологію, закінчив один із українських вузів психології.

Я просто можу це робити, але виходить не завжди, особливо коли ввечері приходиш у номер і дивишся інформацію, яку тобі надіслали друзі або рідні. Молитва допомагає зосередитись на тому, що я роблю.

Інформацію, яку надають із телевізора, надто неправдива. Багато років тому було доведено, що це створено для того, щоб рухати людьми у той чи інший бік.

Я телефоную своїм друзям, які залишилися там і безпосередньо стосуються або армії, або того міста, де вони знаходяться. Я з перших вуст дізнаюся про інформацію. ТБ я взагалі не дивлюся вже багато років.

Новини я практично не читаю, бо знаю, що там багато брехні. Я отримую інформацію від першоджерела, оскільки давно зрозумів, що телевізор – це велика купа г*вна, яка забирає мозок.

Необхідно читати книги, нормальну правильну літературу. Потрібно розвивати свої мізки у правильному напрямку, а не дивитися телебачення.

Люди ліниві – не хочуть читати, розвиватися, дивляться телебачення та вірять усьому, що там кажуть. Тому між людьми є якісь чвари: один сказав одне, другий – інше. А де це ти почув? Подивився по телевізору», — розповів Усик в інтерв’ю YouTube-каналу Tipsport.