Головний тренер Динамо Мірча Луческу розповів про серію благодійних матчів, які київська команда проведе проти низки європейських клубів під гаслом “Match for Peace! Stop the War!”. Фахівець зазначив, що біло-сині готуватимуться до цих поєдинків в Румунії.

“Побачимо, які товариські матчі ми зіграємо. Нам потрібні підтвердження. Але поки є лише пропозиції, без підтверджень. Я не знав, що команду випустять із країни, але це сталося”, – сказав Луческу.

“Зараз ми збираємо команду. Я не знаю, з ким ми гратимемо. Ми будемо тренуватися в Румунії, а потім подивимося, яких суперників знайдемо. Всі пропонують матчі, але коли доходить до справи, потрібен час. А поки дозвольте мені побачити моїх футболістів”.

Раніше Динамо повідомило, що протягом квітня-червня суперниками киян стануть дортмундська Борусія, ПСЖ, Мілан, Барселона, Стяуа, Легія, Бенфіка, Аякс, Спортінг і Базель.

В Україні призупинено всі футбольні змагання у зв’язку з повномасштабним вторгненням російських військ на територію країни. Війна росії проти України триває вже 37-й день.