Футбол

Легенда Динамо оцінив рішення Усика покинути країну під час війни

Колишній гравець київського Динамо і збірної України Віктор Леоненко висловився про вторгнення російських військ на територію України. Також він розповів, як українські спортсмени можуть допомогти рідній країні.

“Я один із багатьох, хто казав, що українці, росіяни і білоруси – один народ. Зараз ми бачимо зовсім інше. Я ставлюся як і всі. Гине і наш народ, і не наш. Я об’їхав ЗСУ тут, півдня їздив, підтримував солдатів. Прийшов до голови, бігаємо, маски шиємо, допомагаємо людям… Поки бомбардування серйозно нас не торкалися, але ми звикли.

До останнього я не вірив, що на нас нападуть. Тепер тут доводити нікому не треба, люди гинуть. Я проїхав ЗСУ, мені багато чого показали, розповіли, хоча я намагаюся не слухати і не читати новини, від них стає сумно.

Я був всюди, де були військові. Ми, Алієв, Богданов поїхали, об’їхали все. Я глянув, як вони працюють. Дух серйозний.

Спортсмени мають бути на своїх місцях. Якщо Зозуля зробить більше в Іспанії, то краще, звичайно, на місцях робити. Саня Усик був тут, але він поїхав боротися і цим більше для країни зробить”, – сказав Леоненко.

Рано вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна російської федерації проти України триває вже 35-й день.

Editor

Recent Posts

Бьорндален стривожений результатами літнього чемпіонату Норвегії з біатлону

Колишній біатлоніст, восьмиразовий олімпійський чемпіон Уле-Ейнар Бьорндален висловився про результати літнього чемпіонату Норвегії. "Результати дивовижні…

13 часов ago

Йоханнес Бьо висловився про останні нововведення IBU

П’ятиразовий олімпійський чемпіон, 20-разовий чемпіон світу, п’ятиразовий володар Кубка світу норвезький біатлоніст Йоханнес Бьо висловився…

17 часов ago

Груша: “Не радів голу, бо чекав, поки суддя підтвердить”

Півзахисник київської “Оболоні” Віталій Груша дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua після матчу 8-го туру УПЛ проти…

18 часов ago

Визначився переможець Кубка України з хокею

29 вересня відбувся фінальний матч Кубка України з хокею між одеським "Штормом" та київським "Тризубом".…

19 часов ago

Капітан збірної України розповів про зустріч із російськими окупантами

Капітан збірної України з футзалу Петро Шотурма поділився спогадами про зустріч із російськими військовими на…

21 час ago

Стародубцева вийшла до 1/8 фіналу турніру WTA в Пекіні

Українська тенісистка Юлія Стародубцева здобула перемогу в матчі третього кола турніру WTA 1000 в Пекіні.…

2 дня ago