Футбол

Російський журналіст назвав збірну Польщі «мерзенними тварюками»

Репортер Матч ТВ Антон Анісімов побажав провалу національній команді Польщі на чемпіонаті світу в Катарі. Схоже, вказаній особі невідомі почуття поваги, власної гідності та банальної етики журналіста.

Збірна Польщі вийшла на чемпіонат світу, обігравши Швецію у фіналі плей-офф кваліфікації. Перед тим «Кадра» мала протистояти росіянам у півфіналі, але тих дискваліфікували через повномасштабне вторгнення в Україну. Відповідно, поляки автоматично вийшли далі та зіграють на ЧС, а росіяни пішли у магазини битися за цукор і інші банальні речі.

Представник Матч ТВ – офіційного транслятора поєдинків відбору ЧС-2022 на Росії – у прямому ефірі продемонстрував істинне обличчя і всю сутність населення своєї країни.

«Хочу сказати від себе конкретно, а не від каналу. Збірній Польщі я бажаю найбільшого провалу на чемпіонаті світу, і Лєвандовскі в тому числі.

Хлопці, щасти вам, ви – мерзенні тварюки», – емоційно завершив свій спіч Анісімов.

Вочевидь, на Росії все ще продовжують шукати крайніх у дискваліфікації своєї збірної та клубів зі всіх змагань під егідою ФІФА та УЄФА. Пси Путіна розв’язали криваву війну в Україні, але досі не вважають себе винними, ганьблячись на весь цивілізований світ.

Editor

Recent Posts

Бьорндален стривожений результатами літнього чемпіонату Норвегії з біатлону

Колишній біатлоніст, восьмиразовий олімпійський чемпіон Уле-Ейнар Бьорндален висловився про результати літнього чемпіонату Норвегії. "Результати дивовижні…

15 часов ago

Йоханнес Бьо висловився про останні нововведення IBU

П’ятиразовий олімпійський чемпіон, 20-разовий чемпіон світу, п’ятиразовий володар Кубка світу норвезький біатлоніст Йоханнес Бьо висловився…

19 часов ago

Груша: “Не радів голу, бо чекав, поки суддя підтвердить”

Півзахисник київської “Оболоні” Віталій Груша дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua після матчу 8-го туру УПЛ проти…

20 часов ago

Визначився переможець Кубка України з хокею

29 вересня відбувся фінальний матч Кубка України з хокею між одеським "Штормом" та київським "Тризубом".…

21 час ago

Капітан збірної України розповів про зустріч із російськими окупантами

Капітан збірної України з футзалу Петро Шотурма поділився спогадами про зустріч із російськими військовими на…

23 часа ago

Стародубцева вийшла до 1/8 фіналу турніру WTA в Пекіні

Українська тенісистка Юлія Стародубцева здобула перемогу в матчі третього кола турніру WTA 1000 в Пекіні.…

2 дня ago