Футбол

Ракицького можуть викликати до збірної України

Віце-президент Металіста Євген Красніков високо оцінив гру Ярослава Ракицького, який після розірвання контракту з Зенітом тренується з харків’янами.

«Ракицький вже займається з нами. Я його добре знаю, ми зателефонували й ухвалили таке рішення. До того ж, він із Кучером грав багато років у центрі захисту Шахтаря, вони друзі.

Де Ярослав планує продовжити кар’єру? Це вам потрібно питати у нього. Знаю, що Ракицький має багато пропозицій з різних чемпіонатів. Він – у чудовій формі. А ще зробив вчинок – розірвав контракт зі Зенітом і поїхав з Росії, висловивши чітку позицію. Може, його викличуть у збірну України. Я вважаю, що у нас немає центрального захисника з такими характеристиками, і він, поза сумнівом, підсилить збірну. Ракицький відіграв тайм за Металіст і виглядав дуже пристойно.

Чи плануємо ми підписувати його? Ні, адже створюємо нову команду. Ярослав – гравець високого рівня, я впевнений, що він гратиме у сильних клубах», – цитує Краснікова FanDay.

Нагадаємо, Олександр Кучер у другому таймі поєдинку проти Істанбул Башакшехіра випустив на поле колишнього оборонця Шахтаря й Зеніта, результативними діями він не відзначався.

Editor

Recent Posts

Бьорндален стривожений результатами літнього чемпіонату Норвегії з біатлону

Колишній біатлоніст, восьмиразовий олімпійський чемпіон Уле-Ейнар Бьорндален висловився про результати літнього чемпіонату Норвегії. "Результати дивовижні…

13 часов ago

Йоханнес Бьо висловився про останні нововведення IBU

П’ятиразовий олімпійський чемпіон, 20-разовий чемпіон світу, п’ятиразовий володар Кубка світу норвезький біатлоніст Йоханнес Бьо висловився…

17 часов ago

Груша: “Не радів голу, бо чекав, поки суддя підтвердить”

Півзахисник київської “Оболоні” Віталій Груша дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua після матчу 8-го туру УПЛ проти…

18 часов ago

Визначився переможець Кубка України з хокею

29 вересня відбувся фінальний матч Кубка України з хокею між одеським "Штормом" та київським "Тризубом".…

19 часов ago

Капітан збірної України розповів про зустріч із російськими окупантами

Капітан збірної України з футзалу Петро Шотурма поділився спогадами про зустріч із російськими військовими на…

21 час ago

Стародубцева вийшла до 1/8 фіналу турніру WTA в Пекіні

Українська тенісистка Юлія Стародубцева здобула перемогу в матчі третього кола турніру WTA 1000 в Пекіні.…

2 дня ago