Промоутер Едді Хірн прокоментував організацію реваншу між чемпіоном WBA, IBF, WBO і IBO у надважкій вазі Олександром Усиком (19-0, 13 КО) та екс-чемпіоном Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО).

«Джошуа схвильований цією новиною, він на сьомому небі від щастя. Я бачив його на турнірі UFC у Лондоні і Джошуа сказав мені, що хоче битися. Зараз підходить час, коли Ентоні має повернутися в ринг, а ситуація з Усиком все ускладнила.

Ми сказали, що готові ввійти в його становище, але маємо отримати відповіді на наші запитання вже зараз. Сторона Усика сказала, що ухвалить рішення і вони це зробили. Вони будуть битися.

Джошуа на сьомому небі від щастя. Він відмовився від великих грошей, щоб відійти вбік і дозволити Усику побитися з Ф’юрі, але все склалося таким чином, що Ентоні міг провести поєдинок, який не приніс би йому суттєвого доходу.

Єдиний бій, який справді заводить Ентоні, це ще одна можливість побити Усика.

Я розмовляв з Олександром Красюком учора, і ми поговоримо сьогодні увечері. План полягає в тому, щоб розпочати роботу над червневим боєм.

Ми мали чотири або п’ять пропозицій з усього світу. Звичайно, ми хотіли б провести його знову у Великій Британії, але є дуже цікаві та великі пропозиції, щоб провести його закордоном.

Ми мали пропозиції з Близького Сходу. Я навіть сказав би пропозиції від декількох країн Близького Сходу, а також Америка, Велика Британія.

Тож ми маємо сісти з Олександром Красюком та обговорити все це. Розглянути кожну пропозицію та вибрати, які з них нам підходять. Ми рухаємось уперед.

Ми хочемо, щоб бій відбувся до кінця червня. У середині або наприкінці червня, можливо, 2 липня», – сказав Хірн.