Футбол

Ярмоленко проти того, аби збірній Україні дали путівку на чемпіонат світу

Гравець збірної України Андрій Ярмоленко розповів, як війна вплинула на його життя. Також футболіст поділився очікуваннями щодо відбіркового матчу плей-офф проти Шотландії.

Ярмоленко запевняє, що наразі важко думати про футбол та подальші матчі. Він переконаний, що у матчі проти збірної Шотландії всі гравці продемонструють свій максимум.

«Нині важко думати про футбол. Якщо цей матч буде – як ми можемо вийти на поле і не віддати всіх сил, дивлячись на те, як борються наші люди? Звичайно, потрібно тренуватись.

Але нам 100% буде важко, тому що багато хто з хлопців сидить в Україні, не тренується. Хтось тримає автомат у руках, хтось розвозить їжу. Зараз про футбол ніхто й не думає. Але коли буде ця гра, скільки буде сил – всі ми віддамо», – сказав футболіст.

24 березня збірна України мала б зіграти у стиковому матчі плей-офф проти команди Шотландії. Проте через війну цей матч перенесли на червень.

Раніше у ЗМІ була інформація, що ФІФА розглядає варіант із наданням прямої путівки на чемпіонат світу-2022 збірній України. Ярмоленко прокоментував цю новину.

Читав десь, що нам хочуть подарувати путівку на ЧС. Вважаю, це неправильно. Ми маємо руки, ноги, футбольне поле. Ми маємо вирішувати все там. Допоможіть нам зупинити цю війну, закрийте небо, а ми вирішимо на футбольному полі. Хто буде сильнішим – той і гідний їхати на ЧС, – наголосив Ярмоленко.

Editor

Recent Posts

Бьорндален стривожений результатами літнього чемпіонату Норвегії з біатлону

Колишній біатлоніст, восьмиразовий олімпійський чемпіон Уле-Ейнар Бьорндален висловився про результати літнього чемпіонату Норвегії. "Результати дивовижні…

13 часов ago

Йоханнес Бьо висловився про останні нововведення IBU

П’ятиразовий олімпійський чемпіон, 20-разовий чемпіон світу, п’ятиразовий володар Кубка світу норвезький біатлоніст Йоханнес Бьо висловився…

17 часов ago

Груша: “Не радів голу, бо чекав, поки суддя підтвердить”

Півзахисник київської “Оболоні” Віталій Груша дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua після матчу 8-го туру УПЛ проти…

18 часов ago

Визначився переможець Кубка України з хокею

29 вересня відбувся фінальний матч Кубка України з хокею між одеським "Штормом" та київським "Тризубом".…

19 часов ago

Капітан збірної України розповів про зустріч із російськими окупантами

Капітан збірної України з футзалу Петро Шотурма поділився спогадами про зустріч із російськими військовими на…

21 час ago

Стародубцева вийшла до 1/8 фіналу турніру WTA в Пекіні

Українська тенісистка Юлія Стародубцева здобула перемогу в матчі третього кола турніру WTA 1000 в Пекіні.…

2 дня ago