Новини

Легендарний шахіст розповів, коли впаде режим Путіна

13-й чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров розповів, за яких умов впаде режим путіна.

«Росіянам доведеться страждати, бо це громадяни країни-агресора, треба платити ціну за те, що 22 роки терпіли цього виродка, за цю підтримку доведеться платити. А про 4500 наших громадян, які загинули там, кинули їх на війну, ви не подумали. Припиніть істерику щодо того, що треба платити. Так, буде розплата і не лише зараз, а ще багато років.

Це єдиний спосіб зупинити путінську військову машину. Йому потрібні гроші, це питання олігархів. Заморожування активів центрального банку це єдиний спосіб відрізати його від грошей. Не буде грошей – не буде працювати поліція, не будуть ніякі Кадирови чинити безчинство, бо немає грошей. Армія зупиниться, вона й так зараз буксує.

Дуже важливо зрозуміти, що йдеться про комплексний набір заходів – тотальна ізоляція. Це загроза всьому світу, провидіння в боєздатність ядерних сил – це не просто так. Борис Нємцов 7 років тому поставив діагноз Путіну. Ви думаєте, що за 7 років стан покращився? Тільки погіршилося. Він упевнений, що йому все сходить із рук.

Війна з Україною – результат повної безкарності. Він вважав, що зайде до Києва за 2-3 дні і всі побіжать до нього домовлятися, коли він поставить свою маріонетку у Києві. Слава богу, героїзм українських солдатів і простих мешканців зупинив це.

Тільки комбінація військової поразки в Україні та тотального розгрому російської економіки – це наш шанс, щоб цей режим впав, і Росія змогла вийти з цієї жахливої ​​ями. Щодня його перебування при владі – це сходження Росії в могилу, як країни та держави, – сказав Каспаров.

Editor

Recent Posts

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

6 часов ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

18 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

21 час ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

23 часа ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 дня ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

2 дня ago