Футбол

За прикладом «патріота» Тимощука: в Росії знайшли ще одного зрадника-футболіста

Своїм переходом у чемпіонат Росії Іван Ордець назавжди закрив собі дорогу у збірну України. Своїм мовчанням про війну у рідній країні футболіст назавжди втратив повагу українців.

Іван Ордець – український футболіст, який мовчить, як і Анатолій Тимощук. Мовчить про війну в Україні, яку організувала Росія, де грає центральний захисник. За час військових дій гравець лише написав, що усім серцем з Україною та традиційне «Ні війні».

Також захисник московського Динамо розповів про наслідки війни у Волновасі. Більше жодної реакції футболіста ніхто не побачив. Ордець продовжує «годувати» країну-агресора, яка вбиває майбутнє України.

Розкритикував дії Ордеця колишній гравець збірної України Євген Левченко. Він заявив, що Іван своїми діями запхав ніж у спину українців, які борються за свою свободу та цілісність країни.

Я розумію, що в Ордеця є деякі складнощі з розривом контракту, виїздом із Росії. Точних його світоглядів ми не знаємо. Але те, що він прийняв рішенням мовчати і там перебуває – це просто ніж у спину для багатьох людей, які зараз воюють, яких вбивають. Для мене – це нонсенс, – сказав Левченко.

Editor

Recent Posts

Йоханнес Бьо висловився про останні нововведення IBU

П’ятиразовий олімпійський чемпіон, 20-разовий чемпіон світу, п’ятиразовий володар Кубка світу норвезький біатлоніст Йоханнес Бьо висловився…

3 часа ago

Груша: “Не радів голу, бо чекав, поки суддя підтвердить”

Півзахисник київської “Оболоні” Віталій Груша дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua після матчу 8-го туру УПЛ проти…

4 часа ago

Визначився переможець Кубка України з хокею

29 вересня відбувся фінальний матч Кубка України з хокею між одеським "Штормом" та київським "Тризубом".…

5 часов ago

Капітан збірної України розповів про зустріч із російськими окупантами

Капітан збірної України з футзалу Петро Шотурма поділився спогадами про зустріч із російськими військовими на…

7 часов ago

Стародубцева вийшла до 1/8 фіналу турніру WTA в Пекіні

Українська тенісистка Юлія Стародубцева здобула перемогу в матчі третього кола турніру WTA 1000 в Пекіні.…

1 день ago

Ще одна міжнародна спортивна організація продовжила відсторонення росіян та білорусів

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) збереже відсторонення російських та білоруських спортсменів на сезон 2024/25. Про це…

1 день ago