Колишня російська тенісистка Марія Шарапова прокоментувала війну в Україні. Зірка тенісу стурбована подіями у сусідній країні, але чомусь назвала все це загостренням кризи.

Свою думку про війну в Україні, яку розпочала Росія, колишня зірка тенісу залишила на своїй сторінці в інстаграмі. Марія Шарапова виклала світлину дитини, яка змушена покинути рідну домівку через військові дії.

Пост росіянки доволі неоднозначний. Вона не засудила у ньому військові дії зі сторони її рідної країни, але водночас підтримала українських дітей не словом, а ділом.

За словами Шарапової, вона стурбована подіями, які відбуваються в Україні та молиться за мир. Однак написала, що вбита горем і глибоко засмучена фотографіями та історіями сімей і дітей, які постраждали від загостреної кризи в Україні. Кризи? А може постраждали від війни?

Відзначимо, що колишня російська тенісистка фінансово допомогла українським дітям, які постраждали «від так званої кризи».

З кожним днем ​​я все більше і більше вбита горем і глибоко засмучена фотографіями та історіями сімей і дітей, які постраждали від загостреної кризи в Україні. Я роблю пожертвування до Дитячого фонду допомоги у кризових ситуаціях – організації, яка невпинно працює над забезпеченням продовольством, водою та медикаментами нужденних,
– написала Шарапова.

Шарапова закликала доєднатись до ініціативи.

«Будь ласка, приєднуйтесь до мене та робіть пожертвування. Я молюся за МИР і посилаю свою любов та підтримку всім постраждалим», – додала Марія.