Едді Хірн (Matchroom Boxing) все розуміє, але бізнес є бізнесом. Він планує незабаром звернутися до об’єднаного чемпіона хевівейту українця Олександра Усика (19-0, 13 КО) з приводу бою-реваншу з попереднім володарем поясів WBA Super, IBF та WBO британцем Ентоні Джошуа (24-2, 22).

У вересні минулого року Усик вирушив до Лондона (Англія) і побив Джошуа одноголосним рішенням суддів. Той вирішив скористатися прописаним у контракті пунктом про реванш. Вусик поки що зайнятий іншими справами — допомагає у лавах тероборони відстояти Київ та Україну від російських загарбників.

Раніше Хірн стверджував, що все розуміє і квапити Усика на збирається. Схоже, це не зовсім так: «Незабаром ми почнемо ставити запитання. Але не зараз. Поки що для мене не пріоритет смикати його з питаннями в стилі: «Ти готовий битися чи ні?» Але рано чи пізно нам доведеться це зробити. І тоді йому та його команді доведеться ухвалити рішення. Вони повинні вирішити, Усік зможе підготуватися на травень-червень чи ні. Якщо ні, то ми проведемо проміжний бій. Але від реваншу ми не відмовимося у жодному разі».

Днями Джошуа визначився із новим наставником. Коментує Хірн: «Він зараз працює з Анхелем Фернандесом у Лафборо. Анхель давно був найважливішою частиною команди. З ним Ентоні зручно. Джошуа задоволений, тому Фернандес і отримав посаду».