Академія Пушкаша, у якій виступає Артем Фаворов, йде на другому місці в угорському чемпіонаті. У суботу команда українця програла Уйпешту (1:2), а Фаворов відзначився красивим голом зі штрафного. Проте найбільш емоційним епізодом тієї гри стала реакція Артема на взяття воріт. Ідеальним ударом він відкрив рахунок, а тоді заплакав Фаворов забив гол за Академію Пушкаша і не стримав сліз – команда українця програла, втративши шанс стати лідером .

– Навіть складно пояснити свої емоції. Насправді мені дуже важко про це говорити. У моїй країні таке відбувається, я не можу спокійно на дивитися на ці речі. Відверто кажучи, не до футболу зараз.

Фактично усі родичі там. І сім’я мого брата Дениса, і сім’я моєї дружини, і мої батьки. Також в Україні залишилися мої друзі. Зокрема, у Чернігові, який сильно потерпає від обстрілів. Щоденно з усіма на зв’язку, запитую, переживаю. Для мене це болісна тема.

Зранку мама написала, приблизно о 05:30: «Нас бомблять, у місті вибухи». Я миттєво прокинувся і довго не міг вийти з шокового стану.