Колишній воротар «Динамо» та збірної України Олександр Шовковський прокоментував слова Ігоря Суркіса про можливість стати президентом клубу.

– В інтерв’ю каналу «Бомбардир» Ігор Суркіс заявив, що ви – один із трьох колишніх гравців «Динамо», кому він би довірив крісло президента клубу. Якщо теоретично, у майбутньому це можливо?

– Хочете розсмішити Бога – розкажіть йому про свої плани на майбутнє. По-перше, для мене, як для людини, яка все життя пограла в одному клубі, «Динамо» – не порожнє слово.

Безумовно, я переживаю за команду. З іншого боку, я неупереджений щодо гравців. Для мене немає значення, чи футболіст з «Динамо», «Шахтаря», «Ворскли», «Дніпра», «Аталанти». Для мене головне – в якому стані ці гравці, щоб вони були максимально віддані на футбольному полі та в тренувальному процесі для вирішення завдань.

Якщо ми говоримо про президентство, то я думаю, що ще багато чого потрібно дізнатися, аби взяти на себе таке рішення. Я знаю футбол зсередини. Знаю, що відбувається на футбольному полі, біля футбольного поля, у роздягальні, під час підготовки. Знаю, як організовувати це все, але я не знаю багато інших питань та моментів, які стоять навколо футбольного клубу. Є трансферна політика, іміджеві складові, маркетинг, міжнародні відносити, вболівальники. Це дуже багато питань, які досконало не знаю.