Капітан Динамо Сергій Сидорчук висловився про підготовку киян до другої частини чемпіонату України.

«Думаю, на третьому зборі ми гратимемо не по 45 хвилин, а будуть повноцінні матчі по 90 хвилин. Можливо, команда буде розділена на дві групи гравців: одна гратиме, наприклад, сьогодні, інша – завтра, і у тих, хто грає сьогодні, тренування не буде, а у тих, хто завтра, буде повноцінне тренування.

До того ж бігова робота зійде нанівець. Будуть просто ігри та тактичні завдання у тренуваннях. Також багато уваги зараз приділяємо комбінаціям в атаці, аби довести їх до автоматизму, і кожен знав, що він має робити у комбінаціях. Їх велика кількість. Усе залежить від маневру того чи іншого футболіста у конкретній ситуації на полі.

Що стосується мотивації, то для нас це місце в турнірній таблиці, на якому ми зараз, на жаль, перебуваємо. Це не те місце, де ми хочемо бути. Мотивація тут одна, треба усвідомлювати, що нам потрібно наздоганяти і випереджати Шахтар. Ми розуміємо, що суперник цілком може втратити очки тільки в очній зустрічі з нами. За цей шанс будемо чіплятися», – цитує Сидорчука офіційний сайт Динамо.