Новини

Суркіс прокоментував жеребкування Юнацької ліги УЄФА

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс прокоментував жеребкування Юнацької ліги УЄФА, розповів про підготовку до матчу з «Інгульцем» та про те, як функціонує клуб у ці непрості часи.

— Сьогодні волею жереба ми дізналися про суперника «Динамо» U19 в 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА. Як ви сприйняли результати жеребкування?
— У турнірній сітці залишилися лише найсильніші команди та особливого вибору на користь слабших команд не було. Ми задоволені жеребом, наша команда вже перемагала португальців цього сезону, вигравши вдома у «Бенфіки» 4:0. Підготовка до матчу зі «Спортингом» дуже серйозна, зараз команда перебуває на зборі в Туреччині, де готується до протистояння з лісабонським суперником.

Нещодавно я розмовляв з Мірчею Луческу, і він сказав, що відпустить до розташування команди U19 кілька гравців, які готуються з першою командою. Це буде зроблено для того, щоб вони зіграли в товариських матчах, і Ігор Костюк зміг награти певні зв’язки та налагодити взаємодію до поєдинку проти «Спортинга».

Не забуватимемо і про те, що низка гравців повернулася після дискваліфікацій, травм та COVID-19, у матчі проти «Депортиво» не грали 5 футболістів основного складу. Сподіваюся, що «Динамо» може стати не лише сильнішим за складом, а й додати в якості гри.

Ми розраховуємо на цікавий поєдинок і те, що стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського буде повністю готовий до проведення зустрічі. Особисто я вірю в те, що, пройшовши такий складний шлях, наша команда не зупиниться на досягнутому.

Editor

Recent Posts

Дмитро Підручний з 7 промахами виграв суперспринт на ЧУ з літнього біатлону

В рамках чемпіонату України з літнього біатлону пройшлов фінал чоловічого суперспринту. Переможцем гонки став Дмитро Підручний,…

9 часов ago

Стали відомі претенденти на проведення чемпіонатів світу з біатлону у 2028 і 2029 роках

На найближчому конгресі Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) буде визначено країни-господині чемпіонатів світу в 2028 і…

11 часов ago

Срібна призерка Олімпіади потрапила в лікарню

Олімпійську призерку з карате Анжеліку Терлюгу машина швидкої допомоги забрала до лікарні. Спортсменка опинилася на…

14 часов ago

Руслан Ткаленко — переможець спринту на ЧУ з літнього біатлону

У Сянках на Львівщині продовжується першість України з літнього біатлону. Переможцем чоловічого спринту став Руслан…

1 день ago

Себастьян Самуельссон розкритикував Баха через Росію

Олімпійський чемпіон, шведський біатлоніст Себастьян Самуельссон висловився про президентство Томаса Баха в Міжнародному олімпійському комітеті…

1 день ago

Волейбольний клуб Решетилівка провів благодійний забіг для воїнів ЗСУ

60 000 грн для військового Романа Косенка та його побратимів зібрано завдяки благодійному забігу, який…

2 дня ago