Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс прокоментував жеребкування Юнацької ліги УЄФА, розповів про підготовку до матчу з «Інгульцем» та про те, як функціонує клуб у ці непрості часи.

— Сьогодні волею жереба ми дізналися про суперника «Динамо» U19 в 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА. Як ви сприйняли результати жеребкування?
— У турнірній сітці залишилися лише найсильніші команди та особливого вибору на користь слабших команд не було. Ми задоволені жеребом, наша команда вже перемагала португальців цього сезону, вигравши вдома у «Бенфіки» 4:0. Підготовка до матчу зі «Спортингом» дуже серйозна, зараз команда перебуває на зборі в Туреччині, де готується до протистояння з лісабонським суперником.

Нещодавно я розмовляв з Мірчею Луческу, і він сказав, що відпустить до розташування команди U19 кілька гравців, які готуються з першою командою. Це буде зроблено для того, щоб вони зіграли в товариських матчах, і Ігор Костюк зміг награти певні зв’язки та налагодити взаємодію до поєдинку проти «Спортинга».

Не забуватимемо і про те, що низка гравців повернулася після дискваліфікацій, травм та COVID-19, у матчі проти «Депортиво» не грали 5 футболістів основного складу. Сподіваюся, що «Динамо» може стати не лише сильнішим за складом, а й додати в якості гри.

Ми розраховуємо на цікавий поєдинок і те, що стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського буде повністю готовий до проведення зустрічі. Особисто я вірю в те, що, пройшовши такий складний шлях, наша команда не зупиниться на досягнутому.