Ексклюзив

Василь Кардаш: Динамо може виграти всі трофеї в цьому сезоні на внутрішній арені

Екс-гравець збірної України та київського «Динамо» Василь Кардаш поділився думками стосовно півфінальних матчів Кубка України. Для порталу sportnews.com.ua Кардаш розповів якими бачить завтрашні поєдинки «Агробізнес» — «Динамо» та «Олександрія» — «Зоря».

Які Ваші прогнози та очікування від завтрашнього поєдинку «Динамо» з «Агробізнесом»?

— Прогнози давати на кубок — взагалі немає сенсу, тому що завжди в кубку трапляються якісь неочікувані результати та сюрпризи. Сам факт, що «Агробізнес» вже дійшов до півфіналу — говорить про те, що з цією командою треба рахуватися  і серйозно на неї налаштовуватись. Матч точно не буде простим.

У «Шахтаря» на попередній стадії в матчі з «Агробізнесом», схоже, що відбулась недооцінка суперника. Що Ви думаєте з цього приводу і чи не повториться ця ж сама історія з киянами?

— Думаю, що урок «Шахтаря» піде на користь «Динамо». Ні в якому разі не буде шапкозакидань і таких настроїв. Команда  і сам тренер в інтерв’ю говорив, що на гру з «Агробізнесом» налаштовуються дуже серйозно.

Як Ви зараз оцінюєте ігрову форму та тонус «Динамо»?

— Судячи з останніх результатів досить впевнено грає команда, як і по грі, так і по результату. Можна так сказати, що команда набрала хід.

Чи по силах «Динамо» в цьому сезоні зробити трофейний хет-трик?

— Так як команда виступає останнім часом і ту гру, яку вона демонструє, в принципі все можливо. «Динамо» може виграти всі трофеї в цьому сезоні на внутрішній арені.

Що думаєте про іншу півфінальну пару «Олександрію» та «Зорю», чого очікувати в цьому матчі?

— Відчувається, що ці команди останні тури в чемпіонаті зіграли не зовсім вдало, незадоволені тренери як якістю гри, так і результатом. Я не думаю, що це стосується «Зорі», це в більшій мірі про «Олександрію». Адже в чемпіонаті потрапити в єврокубкову зону не зовсім в них виходить зараз. І напевно Володимир Шаран робить великий акцент саме на кубок. Я думаю, що ця пара буде більш інтригуюча і сказати до гри, хто буде переможцем тут важко.

sportnews

Recent Posts

Шандрук прокоментував поразку Вереса від Динамо в УПЛ

Виконувач обов'язків головного тренера рівненського "Вереса" Олег Шандрук поділився думками щодо поразки київському "Динамо" в…

10 минут ago

Буяльський прокоментував перемогу Динамо над Вересом

Капітан київського "Динамо" Віталій Буяльський підбив підсумки матчу УПЛ проти рівненського "Вереса". В середу "Динамо"…

30 минут ago

Менеджер Усика розповів про його підготовку до бою проти Ф’юрі

Егіс Клімас, менеджер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика, поділився…

50 минут ago

Гравець збірної України прокоментував вольову перемогу над Іспанією на чемпіонаті світу

Нападник збірної України з хокею Віктор Захаров висловився про перемогу над Іспанією на чемпіонаті світу.…

1 час ago

Мілевський дав прогноз на чемпіонську боротьбу між Шахтарем та Динамо

Колишній нападник "Динамо" Артем Мілевський поділився думками щодо боротьби за золоті медалі в УПЛ. За…

1 час ago

Марлон Гомес прокоментував свій хет-трик у матчі проти Чорноморця

Півзахисник донецького "Шахтаря" Марлон Гомес висловився про свій хет-трик у матчі проти одеського "Чорноморця". Марлон…

2 часа ago