Найтитулованіший сновбордист в історії американець Шон Вайт заявив, що вирішив завершити кар’єру після виступу у профільній для себе дисципліні хафпайп на XXIV зимових Олімпійських іграх-2022 у Пекіні.

За словами спортсмена, зараз він може видихнути. Також він зізнався, що перемогти на Олімпіаді цього разу йому заважала травма.

«Все закінчено, і я можу видихнути. Очевидно: я б хотів краще виступити під час своїх спроб. Маю на увазі те, що є причина, чому я показав такий результат: моя опорна нога дуже сильно боліла. Можливо, це через нерви, але її затисло, тож я робив усе можливе і пишаюся тим, що фінішував четвертим.

Пишаюся кожним моментом. Тому дякую усім, і дякую цьому виду спорту. Я б хотів бути частиною цього. Якщо комусь це потрібно, і він запросить мене – це була б честь, я б хотів залишитися заради них. Скотті Джеймс, наприклад, казав мені: «Слухай, я збираюся на наступну Олімпіаду, не хотів би ти мені допомогти», тож ти ніколи не знаєш наперед. Я б хотів залишитися у цьому спорті у якомусь статусі».

Вайт є 3-разовим чемпіоном Олімпійських ігор у хафпайпі.